Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 5/5

Ο Doctor Strange επιστρέφει!
05 Μαΐου 2022 12:00
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 5/5

Η πρώτη Πέμπτη του Μαΐου είναι εδώ και σήμερα έχουμε αρκετές νέες πρεμιέρες στους κινηματογράφους όλης της χώρας. Συγκεκριμένα, σήμερα είναι η προβολή του πολυαναμενόμενου -για πολλούς- Doctor Strange in the Multiverse of Madness, στο οποίο θα δούμε αυτή τη φορά την πύλη του Multiverse να ανοίγει για τα καλά.

Πάμε όμως να τα δούμε πιο αναλυτικά:


Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Τη σκηνοθεσία του sequel αναλαμβάνει ο Sam Raimi, με ένα cast που περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Full Time

Η Τζούλι παλεύει μόνη της να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά στην ύπαιθρο και να κρατήσει τη δουλειά της σε ένα παριζιάνικο παλάτι. Όταν τελικά παίρνει συνέντευξη για μια θέση αντίστοιχη με τις φιλοδοξίες της, ξεσπά γενική απεργία

100% Wolf

Ο Φρέντι Λουπέν θα ήταν ένας συνηθισμένος έφηβος, εάν δεν ήταν ο νεότερος απόγονος μιας οικογένειας λυκανθρώπων! Τρέμοντας την ώρα της πρώτης μεταμόρφωσής του σε λύκο στα 14 του, ο Φρέντι διαπιστώνει με έκπληξη και τρόμο, πως τελικά, αντί για αιμοβόρος λύκος, μεταβάλλεται σ’ ένα… λευκό-ρόζ και φουντωτό σκυλί κανίς! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Φρέντι, σαν σκύλος, βιώνει τη δύσκολη ζωή του αδέσποτου στο δρόμο, για να καταλήξει σε μια «σκυλο-φυλακή»!

Θα τα καταφέρει να αποδράσει από εκεί; Ποιος είναι ο μυστηριώδης τύπος που τον ακολουθεί κατά πόδας, και θα αποδείξει τέλος πάντων ο Φρέντι πως είναι 100% λύκος;

L' Ennemi (Δωμάτιο 108)

Ένας διάσημος πολιτικός κατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του που βρέθηκε νεκρή. Eνα βράδυ, στο δωμάτιο 108 του ξενοδοχείου τους. Είναι αθώος ή ένοχος; Κανείς δεν ξέρει. Και ίσως να μην ξέρει και ο ίδιος.

Downton Abbey: A New Era (Ο Πύργος Του Downton 2 : Μια Νέα Εποχή)

Από τον πολυβραβευμένο δημιουργό Τζούλιαν Φέλοους έρχεται το κινηματογραφικό γεγονός Ο Πύργος του Downton 2: Μια Νέα Εποχή. Η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική επιστροφή ενώνει το αγαπημένο καστ ηθοποιών σε ένα ταξίδι στη Ν. Γαλλία, για να αποκαλυφθεί το μυστήριο της νεοαποκτηθείσας βίλας της Βάιολετ Κρόουλι ως κληρονομιά.


Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

Memory (Η Μνήμη του Δολοφόνου)

Everything Everywhere All at Once (Τα Πάντα Όλα)

The Northman (Ο Άνθρωπος Απ΄ τον Βορρά)

Notre-Dame Brûle (Η Παναγία των Παρισίων Φλέγεται)

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Morbius

Sonic the Hedgehog 2 (Sonic: Η ΤΑΙΝΙΑ 2)

X

Ambulance (Ασθενοφόρο)

Hitman's Wife's Bodyguard (Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή)

Turning Red (Πάντα στο Κόκκινο)

The Batman