Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 31/3

Morbius και Sonic ξεχωρίζουν
31 Μαρτίου 2022 14:20
Τί παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες; | Πέμπτη 31/3

Φτάσαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου και από σήμερα πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα δύο πολυαναμενόμενα φιλμ. Αρχικά, έχουμε επιτέλους το ντεμπούτο του Morbius της Sony Pictures με πρωταγωνιστή τον Jared Leto. Η ταινία που έχει λάβει πολλές καθυστερήσεις, είναι πλέον έτοιμη να φτάσει στη μεγάλη οθόνη. Ωστόσο, έχουμε και την πρεμιέρα της 2ης ταινία του θρυλικού ήρωα, Sonic, ο οποίος έχει μπλέξει πλέον σε νέες περιπέτειες.


Ας τα δούμε όλα, όμως, αναλυτικά:

Morbius

Ένας από τους πιο ιδιαίτερους και πιο σκοτεινούς χαρακτήρες από το σύμπαν της Marvel, έρχεται και βρίσκει τη θέση του στη μεγάλη οθόνη.

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και διχασμένους χαρακτήρες της Marvel, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τον βραβευμένο με Oscar® Jared Leto να μεταμορφώνεται στον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius. Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί τη ζωή του, ο Δρ. Morbius επιχειρεί ένα απεγνωσμένο ρίσκο. Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό – ή ο Δρ Morbius θα υποκύψει στις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες;

Sonic the Hedgehog 2 (Sonic: Η ΤΑΙΝΙΑ 2)

Ο πιο αγαπημένος σκαντζόχοιρος επιστρέφει για μια νέα περιπέτεια στο SONIC: Η ΤΑΙΝΙΑ 2. Αφού εγκαταστάθηκε στο Γκριν Χιλς, ο Sonic θέλει να αποδείξει πως είναι αληθινός ήρωας. Η ώρα να δοκιμαστεί φτάνει με την επιστροφή του Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ), ο οποίος αναζητάει, μαζί με τον νέο συνεργάτη του, τον Knuckles, ένα σμαράγδι με τη δύναμη να αφανίζει πολιτισμούς. Ο Sonic ξεκινάει μαζί με τον Tails ένα ταξίδι ανα την υφήλιο, προκειμένου να βρουν το σμαράγδι προτού πέσει στα λάθος χέρια.

Cunningham

CUNNINGHAM - μια 3D κινηματογραφική εμπειρία με εμβληματικές χορογραφίες, ένα επίκαιρο αφιέρωμα στον θρυλικό χορογράφο Μerce Cunningham (1919 - 2009), ο οποίος δημιούργησε καινοτόμες τεχνικές και εξύμνησε την κίνηση ως δήλωση του να είσαι άνθρωπος και να είσαι ζωντανός.

Ταινίες που συνεχίζουν να προβάλλονται:

  • The Lost City (Η Χαμένη Πόλη)
  • Ambulance (Ασθενοφόρο)
  • Hitman's Wife's Bodyguard (Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή)
  • Turning Red (Πάντα στο Κόκκινο)
  • The Batman