Κινηματογραφικές Προβολές – Νοέμβριος 2018

Μπαράζ μεγάλων κυκλοφοριών!
31 Οκτωβρίου 2018 09:25
Κινηματογραφικές Προβολές – Νοέμβριος 2018

Δίχως υπερβολή το Νοέμβριο θα επικρατήσει ένας ‘κινηματογραφικός χαμός’, αφού το μπαράζ μεγάλων κυκλοφοριών αναμένεται να κρατήσει γεμάτες τις αίθουσες καθ’ ολη τη διάρκεια του μήνα. Συγκεκριμένα, την 1η Νοεμβρίου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του Bohemian Rhapsody. Πρόκειται για το άκρως αναμενόμενο το βιογραφικό φιλμ των Queen, με την ερμηνεία του Rami Malek (Mr. Robot) στο ρόλο του θρυλικού Freddie Mercury να απολαμβάνει καθολική αποδοχή. Συνεχίζοντας, την ίδια ημέρα αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται και το Suspiria. Είναι ένα remake της κλασικής horror ταινίας του Dario Argento, με τον σκηνοθέτη Luca Guadagnino του Οσκαρικού Call Me By Your Name να ενορχηστρώνει και να φρεσκάρει τον εφιάλτη μιας σχολής χορού. Πρωταγωνιστούν οι Dakota Johnson (50 Shades), Tilda Swinton και Chloe Grace Moretz. Τέλος, την 1η Νοεμβρίου αναμένεται και το The Nutcracker and the Four Realms. Όπως αφήνει να ενοηθεί και το όνομα της ταινίας, πρόκειται για μια live action μεταφορά του παραμυθιού ‘Ο Καρυοθραύστης’ από την Disney.

Συνεχίζοντας, στις 8 Νοεμβρίου καταφθάνει στις μεγάλες αίθουσες το Overlord. Η ταινία έχει για παραγωγό τον J.J. Abrams και αφηγείται την ιστορία δύο Αμερικάνων στρατιωτών κατά την απόβαση στη Νορβηγία τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με κάτι το υπερφυσικό. Μέχρι στιγμής οι πρώτες κριτικές είναι θετικές. Την ίδια ημέρα στα σινεμά θα ξεκινήσει να προβάλλεται και το The Girl in the Spider's Web που αποτελεί sequel του The Girl with the Dragon Tattoo., από τη γνωστή σειρά βιβλίων "Millenium". Εδώ τη σκυτάλη της σκηνοθεσίας αναλαμβάνει ο Fede Alvarez από τον David Fincher και στο ρόλο της Lizbeth συναντάμε πλέον την Claire Foy του The Crown.

Στις 15 Νοεμβρίου έχουμε την ίσως πιο αναμενόμενη ταινία του μήνα για την πλειοψηφία του κοινού, το Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Πρόκειται για το δεύτερο κεφάλαιο της Fantastic Beasts σειράς που μας μεταφέρει ξανά στον μαγικό κόσμο του Harry Potter. Δε νομίζω πως χρειάζονται περισσότερες συστάσεις. Ο μήνας συνεχίζει με το Ralph Breaks the Internet που πέρα από τις μικρές ηλικίες απευθύνεται και στους μεγάλους με το έξυπνο χιούμορ του και τα ατέλειωτα easter egges που κρύβει.

Τέλος, ο Sylvester Stallone επιστρέφει στο ρόλο που εκτόξευσε την τεράστια καριέρα του και γίνεται ξανά ο "Rocky" για να βοηθήσει τον Michael B. Jordan να αντιμετωπίσει το νέο του εχθρού στο Creed II. Στη ταινία συμμετέχει και ο Dolph Lundgren, ένα όνομα που σίγουρα αναγνωρίζουν οι οπαδοί του Rocky. Οι λάτρεις του μποξ και του Stallone πρέπει να δηλώσουν το παρών στις αίθουσες στις 29 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.

01 Νοεμβρίου

04 Νοεμβρίου

08 Νοεμβρίου

15 Νοεμβρίου

22 Νοεμβρίου

29 Νοεμβρίου