Κινηματογραφικές Προβολές - Ιούνιος 2018

Η θερινή περίοδος φέρνει ποικιλία προτάσεων
01 Ιουνίου 2018 00:30
Κινηματογραφικές Προβολές - Ιούνιος 2018

Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε και πέρα από υψηλές θερμοκρασίες, φέρνει μαζί του πολλούς λόγους για να επισκεφθείτε τις αίθουσες των κινηματογράφων. Ξεκινώντας, ο Ιούνιος ξεκινά με το Jurassic World: Fallen Kingdom που θα κάνει το ντεμπούτο του στις 7 Ιουνίου. Πρόκειται για τη συνέχεια της σύγχρονης Jurassic World σειράς με πρωταγωνιστή τον Chris Pratt και φυσικά τους...δεινόσαυρους! Η ταινία αναμένεται να κινείται στα ίδια μονοπάτια με το Jurassic World του 2015 με άφθονη δράση. Συνεχίζοντας, μέσα στο μήνα ξεχωρίζει και η κυκλοφορία του Incredibles 2. Η αγαπημένη animated σειρά της Pixar επιτέλους συνεχίζεται μετά από σχεδόν 15 χρόνια, με την απίθανη οικογένεια να καλείτε ξανά να σώσει τον κόσμο. Επιπλέον, οι Josh Brolin και Benicio Del Toro επιστρέφουν για τη συνέχεια του Sicario. Ο λόγος γίνεται για το Sicario: Day of the Soldado που παρουσιάζει την κατάσταση στα σύνορα της Αμερικής-Μεξικού όταν η κατάσταση με τα καρτέλ γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη.

Στις 21 Ιουνίου αναμένεται να φτάσει στις αίθουσες το Ocean's 8. Πρόκειται για τη γυναικεία εκδοχή του Συμμορία των 12 και το καστ του είναι εντυπωσιακό. Μεταξύ άλλων, η Sandra Bullock, η Cate Blanchett και η Anne Hathaway προσπαθούν να πραγματοποιήσουν μια ακατόρθωτη ληστεία στη Νέα Υόρκη. Παράλληλα, η "ταινία τρόμου της χρονιάς" όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς θα κάνει το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιουνίου. Πρόκειται για το Hereditary του σκηνοθέτη Ari Aster. Τέλος, το First Reformed είναι άξιο αναφοράς για τις εξαιρετικές κριτικές που έχει λάβει.

 

 

Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.

07 Ιουνίου

14 Ιουνίου

21 Ιουνίου

28 Ιουνίου