Κινηματογραφικές Προβολές - Φεβρουάριος 2017

Ο μήνας των Όσκαρ!
29 Ιανουαρίου 2017 17:43
Κινηματογραφικές Προβολές - Φεβρουάριος 2017

Πέρα από τις διάφορες ταινίες που κυκλοφορούν αυτόν τον μήνα, το ενδιαφέρον των περισσότερων έχουν κεντρίσει όπως κάθε χρόνο τα Όσκαρ, η τελετή απονομής των οποίων έχει οριστεί για τις 26 Φεβρουαρίου. Οι υποψηφιότητες έχουν ανακοινωθεί ήδη και μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Πιο συγκεκριμένα τώρα όσον αφορά τις ταινίες που αναμένουνε, στις 16 Φεβρουαρίου θα καταφθάσει στις αίθουσες το υποψήφιο για 6 Όσκαρ, Manchester by the Sea, ενώ το υποψήφιο για 3 Όσκαρ, Hidden Figures, αναμένεται στις 23 Φεβρουαρίου. Ο σκηνοθέτης Gore Verbinski επιστρέφει με το νέο θρίλερ του A Cure for Wellness, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η έλευση της ταινίας τρόμου Rings. Τέλος, μέσα στο μήνα καταφθάνει επίσης και το Fifty Shades Darker, καθώς και το The LEGO Batman Movie.

Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.

2 Φεβρουαρίου

9 Φεβρουαρίου

13 Φεβρουαρίου

16 Φεβρουαρίου

23 Φεβρουαρίου