Κινηματογραφικές Προβολές - Ιανουάριος 2017

Δυνατό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά
02 Ιανουαρίου 2017 01:33
Κινηματογραφικές Προβολές - Ιανουάριος 2017

Η νέα χρονιά ξεκινάει με πολλές αξιοσημείωτες ταινίες που είναι σίγουρο πως θα γεμίσουν τις μεγάλες αίθουσες. Αρχικά έχουμε δύο εξαιρετικά δημοφιλείς σειρές από τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών που διεισδύουν στον κινηματογράφο. Ο λόγος γίνεται αρχικά για το Assassin’s Creed με τον Michael Fassbender που φέρνει την ατέρμων διαμάχη μεταξύ Templars και Assasins από τα παιχνίδια της Ubisoft στη μεγάλη οθόνη. Επίσης τις τελευταίες μέρες του μήνα θα καταφθάσει και το Resident Evil: The Final Chapter που ολοκληρώνει τη σειρά των ταινιών που βασίζονται στο σύμπαν των παιχνιδιών τρόμου της Capcom.

Συνεχίζοντας, το Live by Night με τον Ben Affleck, το Jackie με την Natalie Portman και το Gold με τον Matthew McConaughey είναι πολύ πιθανό πως με τους ρόλους τους, πέρα τώρα από τον Ιανουάριο, θα μας απασχολήσουν ξανά και σε μερικούς μήνες στα Όσκαρ. Από την άλλη, οι φίλοι των ταινιών με ασταμάτητη δράση θα πρέπει να έχουν κατά νου το νέο xXx: Return of Xander Cage, στο οποίο επιστρέφει ο Vin Diesel. Τέλος, άξιο αναφοράς είναι το Paterson, η νέα ταινία του σκηνοθέτη Jim Jarmush, καθώς και το Split, το νέο θρίλερ του M. Night Shyamalan, τα οποία που μέχρι στιγμής έχουν αποσπάσει αρκετά θετικά σχόλια.

Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.

5 Ιανουάριου

12 Ιανουάριου

19 Ιανουάριου

26 Ιανουάριου