Κινηματογραφικές Προβολές - Νοέμβριος 2016

Επιστροφή στο μαγικό σύμπαν του Harry Poter
01 Νοεμβρίου 2016 00:42
Κινηματογραφικές Προβολές - Νοέμβριος 2016

Άλλος ένας γεμάτος μήνας για τον κινηματογράφο έφτασε. Πολλές είναι οι ταινίες που ξεχωρίζουν τον Νοέμβριο. Ξεκινώντας, οι φίλοι του Harry Poter και συγκεκριμένα του μαγικού κόσμου της βρετανίδας J. K. Rowling, σίγουρα θα αναμένουν το Fantastic Beasts and Where to Find Them. Πρόκειται για μια ταινία prequel, τα γεγονότα της οποίας λαμβάνουν χώρα 70 χρόνια πριν το Harry Potter. Στη συνέχεια έχουμε το Hacksaw Ridge, τη νέα ταινία του Mel Gibson, η οποία ήδη έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές και το Snowden του σκηνοθέτη Oliver Stone.

Άξιο αναφοράς είναι το The Light Between Oceans με τον Michael Fassbender και την Alicia Vikander, το Paterson που είναι η νέα ταινία του σκηνοθέτη Jim Jarmusch. Ακόμη στις μεγάλες αίθουσες θα καταφθάσει και το I, Daniel Blake, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό μας αφιέρωμα εδώ. Τέλος, μέσα στο Νοέμβριο θα καταφθάσει και η νέα ταινία του J.A. Bayona, το A Monster Calls, ενώ όσοι θέλουν να δουν κάποια περιπέτεια μπορούν να έχουν κατά νου το Jack Reacher: Never Go Back.

 

Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.

3 Νοεμβρίου

4 Νοεμβρίου

5 Νοεμβρίου

  • Agapi, agapi, agapi (2016) (Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης)

7 Νοεμβρίου

  • Albüm (2016) (Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης)

10 Νοεμβρίου

17 Νοεμβρίου

24 Νοεμβρίου