Gaming Κυκλοφορίες - Οκτώβριος 2023

Ένας από τους καλύτερους gaming μήνες των τελευταίων χρόνων
02 Οκτωβρίου 2023 17:49
Gaming Κυκλοφορίες - Οκτώβριος 2023

Αν ο Σεπτέμβριος έμοιαζε φορτωμένος, φιλοξενώντας κυκλοφορίες όπως τα Starfield, Mortal Kombat 1, Lies of P, Cyberpunk 2077 Phantom Liberty, EA Sports FC24, NBA 2K24, PAYDAY 3, μάλλον δεν είστε έτοιμοι για τον Οκτώβριο. Πιθανότατα έχουμε να κάνουμε με έναν από τους καλύτερους gaming μήνες των τελευταίων χρόνων, ο οποίος θα φέρει παιχνίδια για όλα τα γούστα, από ιδιαίτερες indie προτάσεις μέχρι κολοσσιαίες AAA παραγωγές.

Το Marvel’s Spider-Man 2 είναι ίσως η μεγαλύτερη κυκλοφορία του μήνα όσον αφορά την απήχηση στο ευρύ κοινό και την αναμενόμενη εμπορική πορεία. Το παιχνίδιείχε πρωτοανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2021 στο PlayStation Showcase της Sony, μαζί με το Marvel’s Wolverine που επίσης αναπτύσσεται από την Insomniac. Στο sequel που καταφθάνει στις 20 Οκτωβρίου, ο Peter Parker και ο Miles Morales θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, με τον Peter να έχει μάλιστα το Symbiote Suit στην διάθεσή του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όσον αφορά την εναλλαγή των χαρακτήρων, κατά τη διάρκεια των αποστολών της κεντρικής ιστορίας, θα είναι προκαθορισμένος ο χαρακτήρας που θα ελέγχει ο παίκτης, όπως είδαμε και στα πρώτα gameplay πλάνα. Μάλιστα, θα υπάρχουν αποστολές μόνο για τον Peter ή μόνο για τον Miles, καθώς και μερικές που θα τους αφορούν και τους δύο.

Στο open world οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν με όποιο χαρακτήρα θέλουν, με την αλλαγή να γίνεται πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπροσθέτως, ο κάθε χαρακτήρας θα έχει το δικό του skill tree, όπου οι παίκτες θα ξεκλειδώνουν δυνάμεις μόνο για αυτόν, ενώ θα υπάρχει και ένα κοινό skill tree. Τέλος, έχουμε μάθει πως συνολικά η εμπειρία θα έχει έναν πιο σκοτεινό τόνο, κάτι που φυσικά είναι αναμενόμενο αν αναλογιστούμε και το ρόλο του Venom στην αφήγηση.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως οι προ-παραγγελίες για όλες τις εκδόσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Τα pre-order bonuses είναι το Arachknight Suit για τον Peter που θα ξεκλειδώνεται νωρίτερα, με τρεις επιπλέον χρωματικές παραλλαγές, καθώς και το Shadow Spider Suit για τον Miles που ομοίως θα ξεκλειδώνεται νωρίτερα και θα έχει τρεις χρωματικές παραλλαγές. Τέλος, θα περιλαμβάνεται και γρηγορότερο ξεκλείδωμα για το Web Grabber gadget, καθώς και 3 skill points.

Μέσα από τον παρακάτω player μπορείτε να παρακολουθήσετε το αναλυτικό video preview των Unboxholics, έπειτα από τα ταξίδι του Γιώργου Πρίτσκα στο Λονδίνο για να δοκιμάσει τον τίτλο.

Μια ακόμη τεράστια κυκλοφορία του Οκτωβρίου είναι το Super Mario Bros. Wonder.

Πρόκειται για το πρώτο εξ ολοκλήρου νέο 2D Mario παιχνίδι από το New Super Mario Bros U που κυκλοφόρησε το 2012, το οποίο αυτή τη φορά θα αλλάξει τα δεδομένα μέσα από τα  Wonder Flowers. Τα νέα αυτά pick-ups θα αλλάζουν ριζικά την κάθε πίστα μέσα από διάφορους ευφάνταστους τρόπους. Για παράδειγμα, οι σωλήνες μπορεί να ζωντανέψουν, ορθές εχθρών να εμφανιστούν, η εμφάνιση των χαρακτήρων να αλλάξει και γενικά το gameplay να μεταμορφωθεί με απροσδόκητους τρόπους.

Στο ειδικά αφιερωμένο της Direct, η Nintendo έδειξε εν δράσει διάφορα από αυτά pick-ups, αλλά δε στάθηκε μόνο εκεί, αποκαλύπτοντας και λεπτομέρειες για το πλούσιο online του παιχνιδιού. Για παράδειγμα μάθαμε πως στο Super Mario Bros. Wonder οι παίκτες θα μπορούν να δουν φαντάσματα άλλων φίλων που παίζουν το ίδιο επίπεδο, έχοντας τη δυνατότητα να δημιουργήσουν rooms για να τα απολαύσουν μαζί τους ή ακόμη και να μετατρέψουν τα επίπεδα σε αγώνες χρόνου.

Για ακόμη περισσότερα, μέσα από τον παρακάτω player μπορείτε να παρακολουθήσετε το αναλυτικό video preview των Unboxholics!

Ένα από τα πρώτα μεγάλα χαρτιά του μήνα έρχεται στις 5 Οκτωβρίου. Ο λόγος γίνεται για το Assassin’s Creed Mirage που κυκλοφορεί για Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Amazon Luna, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο και στη συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft+. Μάλιστα, είναι πιο προσιτό και δε ζητάει €79.99, αλλά αντιθέτως η τιμή του ανέρχεται σε €49.99.

Το Assassin’s Creed Mirage έχει φτιαχτεί για να τιμήσει τις ρίζες της σειράς και έτσι εστιάζει στα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν αγαπήσει οι παίκτες τα τελευταία 15 χρόνια. Τεράστια έμφαση έχει δοθεί στο parkour, με την ομάδα ανάπτυξης να υπόσχεται πως οι παίκτες θα μπορούν να περιηγούνται ομαλά στην Βαγδάτη. Ομοίως, και το stealth είναι πολύ βασικό, ενώ σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ξανά και τα assassinations που θα είναι πιο έντονα από ποτέ.

Το παιχνίδι θα αφηγείται την ιστορία του Basim, ενός πανούργου κλέφτη που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη, καθώς περιηγείται στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα. Μέσω μιας μυστηριώδους, αρχαίας οργάνωσης, γνωστής ως οι Hidden Ones, θα γίνει ένας θανατηφόρος Master Assassin και θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Το μέγεθος της πόλης του παιχνιδιού είναι παρόμοιο με το Παρίσι του Unity ή την Κωνσταντινούπολη του Revelations. Οι developers περιγράφουν την Βαγδάτη ως τον τέλειο παιδότοπο για έναν Assassin, αφού επιτρέπει το parkour στις στέγες και σε στενά δρομάκια και το κυνήγι των στόχων του από το σκοτάδι.

Μιας και το Assassin’s Creed Mirage λαμβάνει χώρα 20 χρόνια πριν το Assassin's Creed Valhalla, ο κεντρικός πρωταγωνιστής, ο Basim, είναι 17 ετών και έτσι τη φωνή του έχει δώσει αυτή τη φορά ο Lee Majdoub. Συγχρόνως, το cast θα εμπλουτίζει η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Shohreh Aghdashloo, η οποία θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της Roshan, η οποία στο παιχνίδια θα είναι κάτι σαν μέντορας του Basim.

Για ακόμη περισσότερα, μέσα από τον παρακάτω player μπορείτε να παρακολουθήσετε το αναλυτικό video preview των Unboxholics!

Ο Οκτώβριος είναι παράλληλα ένας μήνας που θα κάνει μια ευχή χρόνων πραγματικότητα. Το Alan Wake II, ένα παιχνίδι που πολλοί πίστευαν πως δεν θα κυκλοφορούσε ποτέ, καταφθάνει εν τέλει στις 27 Οκτωβρίου για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

Το νέο πόνημα της λατρεμένης ομάδας ανάπτυξης Remedy θα έχει δύο campaigns. Το καθένα θα έχει το δικό του στυλ και mood. Έτσι, το campaign της Saga Anderson είναι για παράδειγμα εμπνευσμένο από την λατρεμένη σειρά True Detective και την υποψήφια για Όσκαρ ταινία, Se7en, ενώ αυτό του Alan Wake εμπνέεται από το Resident Evil 4. Μάλιστα, έχει διευκρινιστεί ότι ενώ το παιχνίδι θα παραμείνει linear και δεν θα ακολουθήσει το trend των open-world, θα έχει “open area” gameplay, με πιο ανοιχτές και μεγάλες περιοχές που οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν, αν το επιθυμούν.

Τον Alan Wake και πάλι θα τον υποδύονται δύο ηθοποιοί: Ο Φινλανδός Ilka Villi στο motion capture και την φυσιογνωμία και ο Matthew Porretta στη φωνή. Την δευτεραγωνίστρια Saga Anderson υποδύεται η Melanie Liburd (This is Us, The Idol). Αξίζει να αναφέρουμε πως στο cast του παιχνιδιού προστέθηκε ο ηθοποιός Shawn Ashmore (X-Men), ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής του Quantum Break. Στο Alan Wake 2 θα υποδυθεί τον σερίφη Tim Breaker της πόλης του Bright Falls.

Συνεχίζοντας, μετά το Starfield που απασχόλησε τους Xbox gamers τον Σεπτέμβριο, ο Οκτώβριος φέρνει τώρα και μια αρκετά διαφορετική σε ύφος αποκλειστικότητα, το Forza Motorsport, που κάνει πρακτικά επανεκκίνηση την ιστορική racing σειρά.

Το νέο κεφάλαιο φέρνει το Builders Cup Career Mode, μια νέα single-player που εστιάζει στην κατασκευή αυτοκινήτων και είναι εμπνευσμένη από τα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς. Ειδικότερα, το νέο campaign είναι κατά κάποιον τρόπο μια εκσυγχρονισμένη έκδοση των αγαπημένων από την κοινότητα career modes των Forza Motorsport 3 και 4, εμπλουτίζοντας τη μαγεία αυτών των παιχνιδιών με progression τύπου RPG.

Το Builders Cup Career Mode περιλαμβάνει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, όπως τα Open Practice, το σύστημα Challenge the Grid, το Featured Race και νέα συστήματα progression και αναβάθμισης των αυτοκινήτων. Ξεκινώντας με το Open Practice, σε αυτό οι παίκτες μπορούν να μάθουν τις ιδιαιτερότητες του κάθε αυτοκινήτου στην πίστα, με έμφαση στην τελειοποίηση της κάθε στροφής και κατ’ επέκταση την κατάκτηση της κορυφής. Τα αυτοκίνητα θα κερδίζουν experience points και θα παίρνουν levels μέσω των αγώνων, ξεκλειδώνοντας νέες αναβαθμίσεις. Αυτό το mode θα εισάγει επίσης την έννοια των "10/10ths", μια βαθμολογία που θα δείχνει πόσο κοντά στα όριά του βρίσκεται ένα αυτοκίνητο μέσα από το Track Mastery skill-based system. Οι αλλαγές του καιρού και τα επίπεδα πρόσφυσης θα αλλάζουν επίσης την όλη εμπειρία.

Συνεχίζοντας, η Turn 10 τονίζει ότι έχει μια ‘Built Not Bought’ φιλοσοφία και έτσι θα επιτρέπει στους παίκτες να ξεκλειδώνουν νέες αναβαθμίσεις καθώς το αυτοκίνητό τους ανεβαίνει επίπεδο και οι πόντοι που κερδίζονται μέσω του παιχνιδιού θα χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση αυτών των αναβαθμίσεων. Δεν θα υπάρχουν καθόλου microtransactions και loot boxes.

Το Forza Motorsport καταφθάνει στις 10 Οκτωβρίου στα Xbox Series X|S και PC.

Μια από τις πιο ιδιαίτερες αφίξεις του Οκτωβρίου είναι το Lords of the Fallen, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου για Xbox Series X|S, PlayStation 5 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam.

Πρόκειται για το reboot της souls-like σειράς που γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2014 από την Deck13 που μετά επιμελήθηκε και τα δύο παιχνίδια της σειράς The Surge. Το στούντιο έχει ετοιμάσει μερικούς πολύ ιδιαίτερους gameplay μηχανισμούς, ενώ για τα γραφικά αξιοποιεί την εντυπωσιακή Unreal Engine 5.

Η δράση του Lords of The Fallen θα λαμβάνει χώρα σε δύο εκτεταμένους, παράλληλους κόσμους: στο βασίλειο των ζωντανών και στο εφιαλτικό βασίλειο των νεκρών. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τον δικό τους χαρακτήρα, επιλέγοντας από εννέα διαφορετικά classes, όπως Knight, Rogue, και Fire Apprentice. Όσον αφορά το σύστημα μάχης, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πως θα έχει πολύ βάθος, απαιτώντας συγχρόνως και τακτική, με πάνω από 100 μοναδικά όπλα και μαγείες να υπάρχουν στη διάθεση των παικτών. Μάλιστα, ιδιαίτερο ρόλο θα παίζει στο παιχνίδι το φανάρι που θα κρατάει ο παίκτης, αφού μέσα από αυτό θα μπορεί να ταξιδεύει μεταξύ των δύο κόσμων.

Συνεχίζοντας, μια ιστορική σειρά κατά κάποιον τρόπο επιστρέφει τον Οκτώβριο, μέσα από το Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 Πρόκειται για το πρώτο τμήμα μιας remastered συλλογής, η οποία θα περιλαμβάνει το Metal Gear Solid, το Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty και το Metal Gear Solid 3: Snake Eater, τα πρώτα 2D παιχνίδια και άλλο bonus περιεχόμενο, όπως ψηφιακά graphic novels, βιβλία για το σενάριο, οδηγούς στρατηγικής και ψηφιακά soundtracks για καθένα από τα κύρια παιχνίδια.

Η συλλογή των θρυλικών παιχνιδιών του Hideo Kojima αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στις 24 Οκτωβρίου του 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC

Ένα ακόμη ιστορικό franchise που έχει την τιμητική του τον Οκτώβριο είναι το Sonic. Ειδικότερα, στις 17 Οκτωβρίου αναμένουμε το Sonic Superstars, για τα Xbox Series X | S, PlayStation 5, Switch, καθώς και για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο 2.5D Sonic παιχνίδι που υπόσχεται την retro αίσθηση των πρώτων θρυλικών τίτλων της SEGA. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος θα είναι full price στα $59.99.

Είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που βλέπουμε ένα side-scrolling Sonic παιχνίδι σε αυτή την τιμή. Η δράση του Sonic Superstars θα μεταφέρει τους παίκτες στα North Star Islands, τα οποία φιλοξενούν πρωτόγνωρα περιβάλλοντα και επίπεδα. Παράλληλα, ο ρόλος των Chaos Emeralds έχει αλλάξει και έτσι αντί να συλλέγετε και τα επτά για να γίνετε Super Sonic, κάθε ξεχωριστό Emerald θα περιέχει το δικό του μοναδικό Emerald Power, όπως για παράδειγμα δημιουργία κλώνων του χαρακτήρα.

Άλλες ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες είναι το Ghostrunner II, το νέο UFC 5 της EA, το Detective Pikachu Returns της The Pokémon Company, καθώς και η πανέμορφη indie πρόταση της Don't Nod, το Jusant.

Φυσικά, αυτές είναι μόλις μερικές από τις νέες αφίξεις του Οκτωβρίου. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε μια πιο αναλυτική λίστα με τις κυκλοφορίες του μήνα.

2 Οκτωβρίου

Builder Simulator (PS4, Xbox One & Xbox Series X|S)
Trepang2 (PS5 & Xbox Series X|S)
Bilkins' Folly (PC, PS4, PS5 & Switch)
Nuwa (PC)
Quasimorph (PC)
Ion Fury: Aftershock (PC)
Transmissions (PC)

3 Οκτωβρίου

The Lamplighters League (PC, PS5 & Xbox Series X|S)
Survivor: Castaway Island (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 (PC - Steam)
High on Life: High on Knife (PC, PS4, PS5, Xbox One & Xbox Series X|S)
Synergia (PS5 & Xbox Series X|S)
New World: Rise of the Angry Earth (PC)
Pixel Ripped 1995 (PS5 - PSVR 2)
Station to Station (PC)
Silent Hope (PC & Switch)
Scorn (PS5)
IRA (PC)

4 Οκτωβρίου

MeteoHeroes Saving Planet Earth! (Xbox One & Xbox Series X|S)
Blossom Tales II: The Minotaur Prince (Xbox One & Xbox Series X|S)
Treachery in Beatdown City: Ultra Remix (PC, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Dinobreak (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Diorama Dungeoncrawl: Master of the Living Castle (PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Heads Will Roll: Reforged (PC)
Warhammer 40,000: Darktide (Xbox Series X|S)
The Fabulous Fear Machine (PC)
Thief Simulator 2 (PC)

5 Οκτωβρίου

Assassin’s Creed Mirage (PC, PS4, PS5, Xbox One & Xbox Series X|S)
My Little Universe (PC & Switch)
Knight vs Giant: The Broken Excalibur (PC, PS5, Switch & Xbox Series X|S)
Asterix & Obelix: Heroes (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Bang-On Balls: Chronicles (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Wargroove 2 (PC & Switch)
[I] doesn't exist - a modern text adventure (PC)
Ghost Signal: A Stellaris Game (PC, PS5 - VR)
FRONT MISSION 2: Remake (Switch)
The Sisters 2: Road to Fame (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Hidden Through Time 2: Myths & Magic (PC)
Stop Dead (PC)
Galaxy Kart VR (PC - Early Access)
The Dark Pictures Anthology: Little Hope (Switch)
Sweet Dreams Alex (PC)
Ooblets (PC - Steam)

6 Οκτωβρίου

Horizon Forbidden West: Complete Edition (PS5)
Deadly Rain (PC)
Sunshine Manor (PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Harvest Moon: The Winds of Anthos (PC)
Disgaea 7: Vows of the Virtueless (PC, PS4, PS5 & Switch)
Torn Away (PC)
Pirates on Target (PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Detective Pikachu Returns (Switch)
NHL 24 (PS4, PS5, Xbox One & Xbox Series X|S)
Borderlands 3 (Switch)
Sword Art Online: Last Recollection (PC, PS4, PS5, Xbox One & Xbox Series X|S)
Ontotis (PC)
Zumania: Magic Casual Puzzle (Xbox Series X|S)
The Pale Beyond (Switch)
Project Blue (Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)

9 Οκτωβρίου

Land of the Vikings (PC)
Ikonei Island: An Earthlock Adventure (PC)

10 Οκτωβρίου

Roblox (PS4 & PS5)
Wild Card Football (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
The Troop (PC)
Long Gone Days (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Hearts of Iron IV: Arms Against Tyranny (PC)
Forza Motorsport (PC & Xbox Series X|S)
Lil Gator Game (Xbox Series X|S)
Harvest Island (PC)
Angry Birds VR: Isle of Pigs (PS5 - PSVR 2)

11 Οκτωβρίου

Honkai: Star Rail (PS5)
Bioid (PC)
Total War: Pharaoh (PC)
Terra Alia (Switch)
The Front (PC - Early Access)

12 Οκτωβρίου

River City: Rival Showdown (PC, PS4 & Switch)
Mercenaries Saga: Will of the White Lions (PC)
Mercenaries Saga 2: Order of the Sliver Eagle (PC)
Mercenaries Saga 3: Gray Wolves of War (PC)
Mercenaries Wings: The False Phoenix (PC)
Star Trek: Infinite (PC)
Dwerve (Switch)
Company of Heroes Collection (Switch)
Tribe: Primitive Builder (PC)

13 Οκτωβρίου

The Grinch: Christmas Adventures (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Railgrade (PC & Switch)
Transformers: EarthSpark – Expedition (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Lords of the Fallen (PC, PS5 & Xbox Series X|S)
Batman: Arkham Trilogy (Switch)

16 Οκτωβρίου

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake (PS5 & Xbox Series X|S)

17 Οκτωβρίου

Sonic Superstars (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Skull Island: Rise of Kong (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Vlad Circus: Descend Into Madness (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Backrooms Break (PC)
Wizard with a Gun (PC, PS5 & Xbox Series X|S)
Diablo 4 Season 2: Season of Blood

18 Οκτωβρίου

Alaskan Road Truckers (PC)
Slender: The Arrival 10 Year Anniversary Update (PC, PS5 & Xbox Series X|S)
Hellboy: Web of Wyrd (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
ACRES (PC - Early Access)

19 Οκτωβρίου

The Jackbox Party Pack 10 (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Inescapable: No Rules, No Rescue (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Endless Dungeon (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Agatha Christie: Murder on the Orient Express (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Gargoyles Remastered (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
World of Horror (PC, PS4, PS5 & Switch)
Bish Bash Bots (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
AirportSim (PC)
Mail Time (PS4, PS5 & Switch)
Strike Force Heroes (PC)
Gangs of Sherwood (PC, PS5 & Xbox Series X|S)
The Gap (PC, PS4, PS5, Xbox One & Xbox Series X|S)
Chaos on Wheels (PC - Early Access)
Harmony's Odyssey (Xbox One & Xbox Series X|S)
White Sands (PC - Early Access)
The 7th Guest VR (PC, PS5 - VR)
Forgive Me Father 2 (PC - Early Access)

20 Οκτωβρίου

Marvel's Spider-Man 2 (PS5)
Super Mario Bros. Wonder (Switch)
Mummy Pinball (PC, Xbox One & Xbox Series X|S)
Warm Snow (PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
The Caligula Effect 2 (PS5)
Slay the Princess (PC)
TrinityS (PC, PS4 & PS5)
Tennis On-Court (PS5 - PSVR 2)

23 Οκτωβρίου

Genopanic (PC)

24 Οκτωβρίου

Archetype Arcadia (PC, PS4, PS5 & Switch)
Ripout (PC - Early Access)
The Lord of the Rings: Return to Moria (PC & PS5)
Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 (PC, PS4, PS5, Switch & Xbox Series X|S)
Open Wheel Manager 2 (PC - Early Access)
Cities: Skylines 2 (PC)
Dark Envoy (PC)

26 Οκτωβρίου

Horror Tale 2: Samantha (Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord (PS5 - PSVR 2)
Bahnsen Knights (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Mineko's Night Market (PC & Switch)
Journey to Foundation (Oculus Quest 2, Pico 4, PS5 - PSVR 2)
Ghostrunner 2 (PC, PS5 & Xbox Series X|S)
Dave the Diver (Switch)
Even if TEMPEST Dawning Connections (Switch)
War Hospital (PC)

27 Οκτωβρίου

Kraken Odyssey (PC, PS4, Switch & Xbox One)
DreamWorks Trolls Remix Rescue (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
Desolatium (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
CRYMACHINA (PC, PS4, PS5 & Switch)
Demon Tormentor (PC)
Terminator: Resistance (Xbox Series X|S)
EA Sports UFC 5 (PS5 & Xbox Series X|S)
Alan Wake 2 (PC, PS5 & Xbox Series X|S)
Barbie Dreamhouse Adventures (Switch)

30 Οκτωβρίου

Phantom Rose 2 Sapphire (PC)

31 Οκτωβρίου

Jusant (PC, PS5 & Xbox Series X|S)
Stray Souls (PC, PS4, PS5, Xbox One & Xbox Series X|S)
Headbangers: Rhythm Royale (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One & Xbox Series X|S)
The Foglands (Oculus Quest 2, PS5 - PSVR 2)