Η 4η σεζόν του The Man in the High Castle θα είναι και η τελευταία (trailer)

Πρόωρο τέλος για την σειρά φαντασίας του Amazon Prime Video
20 Φεβρουαρίου 2019 11:15
Η 4η σεζόν του The Man in the High Castle θα είναι και η τελευταία (trailer)

Μια από τις πρώτες μεγάλες παραγωγές της streaming υπηρεσίας της Amazon θα ρίξει αυλαία. Ο λόγος για το The Man in the High Castle για το οποίο το Amazon ανακοίνωσε πως η 4η σεζόν του θα είναι και η τελευταία, με την παραγωγή ωστόσο να ετοιμάζει ένα συναρπαστικό και επικό κλείσιμο της ιστορίας. 

Η σειρά φαντασίας βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1962 από τον Philip K. Dick και φαντάζει μια εναλλακτική πραγματικότητα όπου οι Ναζί κέρδισαν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο υποδουλώνοντας ολόκληρο τον κόσμο μαζί με την Ιαπωνική Αυτοκρατορία. Η ιστορία επικεντρώνεται στις ΗΠΑ οι οποίες έχουν χωριστεί στο Ευρύτερο Αμερικανικό Ράιχ και τις Ανατολικές Πολιτείες της Ιαπωνίας, ενώ στη μέση της βρίσκεται η άνομη Ουδέτερη Ζώνη. Εκεί εμφανίζονται κάτι μυστηριώδη φιλμ που δείχνουν μια πραγματικότητα σαν και τη δική μας και θα διαταράξουν την ισορροπία των δυο υπερδυναμέων μια για πάντα. 

Η είδηση αυτή έρχεται μερικές εβδομάδες μετά το μεγάλο deal της κόρης του Philip K. Dick, Isa Dick Hacket, με το Amazon ώστε να μεταφερθούν περισσότερα μυθιστορήματά του στη μικρή οθόνη. Αυτή είναι η δεύτερη σειρά του διάσημου sci-fi συγγραφέα που κόβεται μετά το Electric Dreams με τον Bryan Cranston. 

"Ήταν τεράστιο προνόμιό μας να δουλέψουμε μαζί με την καταπληκτική ομάδα του High Castle σε συνεργασία με τον David Zucker και την Scott Free Productions, για να φέρουμε το κλασικό βιβλίο του πατέρα μου στη ζωή, ιδιαίτερα σε αυτή την ταραχώδη περίοδο για τον δικό μας κόσμο." δήλωσε η Isa Dick Hackett. 

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Rufus Sewell, Alexa Davalos, Cary-Hiroyuki Tagawa, Rupert Evans και Joel de la Fuente. 

Παρόλα αυτά το Amazon Prime έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για την 4η σεζόν του "High Castle" που μπορείτε να δείτε παρακάτω. 

To The Man in the High Castle Season 4 θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο χειμώνα.