Domino trailer | Ο Nikolaj Coster-Waldau παίζει στο νέο αστυνομικό θρίλερ του Brian De Palma

Και ξεκινά μία αμείλικτη καταδίωξη ενάντια σε τρομοκράτες του ISIS
04 Απριλίου 2019 21:48
Domino trailer | Ο Nikolaj Coster-Waldau παίζει στο νέο αστυνομικό θρίλερ του Brian De Palma

Η Saban Films έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer και αφίσα για το επερχόμενο θρίλερ μυστηρίου Domino, όπου ο Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones) ερμηνεύει κεντρικό ρόλο εδώ υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Brian De Palma (Mission: Impossible, The Untouchables).

Το cast συμπληρώνουν επίσης ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, Guy Pearce (Mildred Pierce, Memento), και η Carice van Houten (Game of Thrones).

Το σενάριο επιμελήθηκε ο Petter Skavlan (Kon-Tiki). Η υπόθεση του έργου εστιάζει σε έναν αστυνομικό στην Κοπεγχάγη, ο ‘Christian’ (Coster-Waldau) ο οποίος επιζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη για την δολοφονία του συναδέλφου του από ένα μέλος του Ισλαμικού Χαλιφάτου εν ονόματι ‘Imran’.

Ο ήρωας λοιπόν, αποφασίζει να κυνηγήσει τον ένοχο με την βοήθεια και ενός άλλου εκπροσώπου του Νόμου. Ωστόσο, θα εγκλωβιστούν σε ένα ιδιότυπο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι μιας και ένας διπλός πράκτορας της CIA (Pearce) χρησιμοποιεί τον ‘Imran’ ως πιόνι ώστε να παγιδεύει και άλλους άνδρες του ISIS. Ο ‘Christian’ πρέπει πια να αγωνιστεί ενάντια στον χρόνο - όχι μόνο για να πάρει εκδίκηση, αλλά και για να σωθεί ο ίδιος.

Το Domino αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. αλλά να είναι και διαθέσιμο σε υπηρεσία VOD στις 31 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: