Cowboy Bebop: Ο John Cho είναι ο "Spike" της live-action σειράς του Netflix

Μάθαμε και ποιοι θα τον πλαισιώνουν
05 Απριλίου 2019 11:10
Cowboy Bebop: Ο John Cho είναι ο "Spike" της live-action σειράς του Netflix

To Netflix εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι αναπτύσσει μια ακόμη live-action μεταφορά ενός διάσημου anime, του Cowboy Bebop. Τώρα, σε νέα ανακοίνωσή του έγινε γνωστό ποιος θα πρωταγωνιστεί στη σειρά αλλά και τα ονόματα που θα τον πλαισιώνουν.

Ο John Cho (Searching, Star Trek: Beyond) θα υποδυθεί, λοιπόν, τον ρόλο του Spike Spiegel, ενός διαστημικού καουμπόι, του οποίου το μαύρο παρελθόν του επανέρχεται στην επιφάνεια και τον βάζει στο στόχαστο της πιο θανατηφόρας εγκληματικής οργάνωσης ονόματι, Syndicate. 

O Mustafa Sakir του Luke Cage, η Daniella Pineda του Jurassic World: Fallen Kingdom και ο Alex Hassell, είναι οι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τον Cho.

Την σκηνοθεσία των πρώτων δύο επεισοδίων (συνολικά θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια) έχει αναλάβει ο Alex Garcia Lopez γνωστός από τη δουλειά του στα Daredevil, Luke Cage και Cloak and Dagger

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi amigos and all 300,000 bounty hunters in the star system! Meet the cast of the #CowboyBebop Live Action TV Drama. @johnthecho as SPIKE SPIEGEL @_mustafashakir_ as JET @notdaniellapineda as FAYE VALENTINE @alexanderhassell as VICIOUS

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NX (@nxonnetflix) στις

Αξίζει να αναφερθεί πως ο σκηνοθέτης του αυθεντικού anime, Sinichiro Watanabe, έδωσε τις ευλογίες του στο project, έχοντας συμβουλευτικό ρόλο. 

Ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα κάνει επίσημα πρεμιέρα το Cowboy Bebop στο Netflix