Sandman 2η σεζόν: Τέλος στο θρίλερ της ανανέωσής του - Δείτε το teaser

To όνειρο συνεχίζεται στο Netflix
03 Νοεμβρίου 2022 15:12
Sandman 2η σεζόν: Τέλος στο θρίλερ της ανανέωσής του - Δείτε το teaser

Τέλος στο θρίλερ των τελευταίων ημερών για την συνέχεια του The Sandman έβαλε το ίδιο το Netflix. Η υπόθεση της ανανέωσής του για τη 2η σεζόν είχε λάβει διαστάσεις στα social media, σε σημείο που ο Neil Gaiman είχε βγει να διαψεύσει τις φήμες περί ακύρωσής της σειράς. 

Το όνειρο συνεχίζεται για 2η σεζόν

Το περιβότηο tweet που διαγράφηκε ήταν απλός ο προάγγελος της επίσημης ανακοίνωσης που πλέον ήρθε. Έτσι το The Sandman και επίσημα θα επιστρέψει για 2η σεζόν στην πλατφόρμα του Netflix, όπως μάθαμε από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter, τρεις μήνες μετά την επιτυχημένη του πρεμιέρα. 

Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από ένα μήνυμα του δημιουργού και showrunner, Neil Gaiman, ο οποίος έγραψε: "Υπάρχουν ακόμη μερικές καταπληκτικές ιστορίες για τον Μορφέα και τους υπόλοιπους. Τώρα ας επιστρέψουμε στη δουλειά. Υπάρχει ένα οικογενειακό τραπέζι μπροστά μας άλλωστε και ο Lucifer περιμένει την επιστροφή του Μορφέα στην Κόλαση."

Δείτε το teaser της ανακοίνωσης: 

The Sandman 2η σεζόν - Πρώτες πληροφορίες

Μέχρι στιγμής το Netflix επιβεβαίωσε μερικά στοιχεία για την 2η σεζόν του Sandman, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση. Έγινε γνωστό ότι ο κόσμος του The Sandman θα επεκταθεί περαιτέρω, ενώ στην 2η σεζόν θα υπάρξουν περισσότερα επεισόδια και ιστορίες που θα διασκευαστούν από διάφορους τόμους των graphic novels. Ωστόσο δεν θέληησε να αποκαλύψει άλλες πληροφορίες για την πλοκή και το πόσα επεισόδια θα περιέχει. 

Πλοκή και cast για το The Sandman

To cast του "The Sandman" αποτελείται από τους: Tom Sturridge ως "Μορφέα", Gwendoline Christie ως Lucifer, Charles Dance ως Roderick Burgess, Boyd Holbrook ως Corinthian, Mark Hamill ως Merv Pumpkinhead, Vivienne Acheampong ως Lucienne, και Asim Chaudry και Sanjeev Bhaskar ως Κάιν και Άβελ, Patton Oswalt ως Matthew The Raven, Stephen Fry ως Gilbert, David Thewlis ως John Dee/ Doctor Destiny, Jenna Coleman ως Johanna Constantine, Joely Richardson ως Ethel Crips και η Niamh Walsh ως νεαρή Ethel Cripps, Razane Jammal ως Lyta Hall, Donna Preston ως Despair, Mason Alexander Park ως Desire, Kirby Howell-Baptiste ως Death, Kyo Ra ως Rose Walker και η Sandra James Young ως Unity Kincaid.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς: 

Υπάρχει ένας άλλος κόσμος που μας περιμένει όλους όταν κλείνουμε τα μάτια και κοιμόμαστε. Ένα μέρος που το λένε "Ονείρεμα", όπου ο Σάντμαν, ο κύριος των ονείρων (Τομ Στάριτζ), δίνει μορφή στους πιο ενδόμυχους φόβους και τη φαντασία μας. Αλλά όταν το Όνειρο αιχμαλωτίζεται απρόσμενα και κρατείται για έναν αιώνα, η απουσία του πυροδοτεί μια σειρά γεγονότων που θα αλλάξει τόσο τον κόσμο των ονείρων όσο και τον πραγματικό κόσμο για πάντα. Για να αποκαταστήσει την τάξη, το Όνειρο πρέπει να ταξιδέψει σε διαφορετικούς κόσμους και χρονικές περιόδους, για να επανορθώσει για τα λάθη που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του, ξανασυναντώντας παλιούς φίλους και εχθρούς, και γνωρίζοντας νέες οντότητες, τόσο κοσμικές όσο και ανθρώπινες, στη διαδρομή. Βασισμένο στο αγαπημένο, βραβευμένο κόμικ της DC του Νιλ Γκέιμαν, το "THE SANDMAN" αποτελεί ένα πλούσιο, βασισμένο σε χαρακτήρες, αμάλγαμα μύθου και σκοτεινής φαντασίας που παντρεύονται στα δέκα επικά κεφάλαια που αφηγούνται τις πολλές περιπέτειες του Ονείρου. Στον σχεδιασμό και τη διεύθυνση παραγωγής ο Γκέιμαν, ο showrunner Άλαν Χάινμπεργκ και ο Ντέιβιντ Σ. Γκόγερ.

Την άποψή μας για το The Sandman, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας, μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ

Τo The Sandman είναι διαθέσιμο μόνο στο Netflix.