The Sandman: Σε θρίλερ εξελίσσεται η επιστροφή του για 2η σεζόν  

Ένα tweet που διαγράφηκε μπορεί να δίνει ελπίδες στους fans της σειράς του Netflix

The Sandman: Σε θρίλερ εξελίσσεται η επιστροφή του για 2η σεζόν

Το The Sandman του Netflix μπορεί να μην ήταν μια τεράστια επιτυχία από άποψη αριθμών αλλά φαίνεται πως άρεσε ακόμη και στους σκληροπυρηνικούς fans των comics του Neil Gaiman -άλλωστε ο ίδιος επίβλεψε την παραγωγή και έβαλε το χεράκι του σε αυτή την πρώτη live-action απόπειρα. 

Παρά την θέληση των fans και των θεατών για συνέχεια, ακόμη το Netflix δεν έχει κελαηδήσει την συνηθισμένη του ανακοίνωση περί ανανέωσής του για 2η σεζόν. 

Οι φήμες περί ακύρωσης και η διάψευση

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν κάποιες αβάσιμες φήμες στα social media πως το Netflix θα ακυρώσει το Sandman και δε θα συνεχιστεί η ιστορία του. Η διάδοση των fake news ξεκίνησε από ένα ψεύτικο λογαριασμό-κλώνο του Discussing Film (Discussing Fill στην προκειμένη) 

Ο κόσμος άρχισε να ρωτάει τον δημιουργό και showrunner Neil Gaiman τι συμβαίνει και αυτός δεν το άφησε ασχολίαστο. Έριξε κιόλας τα πυρά του για την απόφαση του Elon Musk να δώσει σε οποιονδήποτε λογαριασμό τη δυνατότητα να βάλε το "μπλε τικ", πληρώνοντας ωστόσο συνδρομή. 

"Απλά σκεφτείτε το. Τώρα ακόμη και τα site παρωδίες/απάτης θα κάνουν clickbait με fake news και θα μπορούν να αγοράζουν το μπλε τικ. Πόσο πλάκα θα έχει. 

Κάπως έτσι ήρθε η διάψευση ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν οι fans. Ωστόσο, μια εξέλιξη λίγες ώρες μετά έφερε ανατροπή στο θρίλερ της 2ης σεζόν του The Sandman. 

Τo tweet που διαγράφηκε 

Λίγες ώρες μετά το @OneTakeNews εντόπισε ένα tweet από τον λογαριασμό της DC Comics πως το The Sandman πράγματι θα επιστρέψει για 2η σεζόν. Η επίσημη ανακοίνωση όμως δεν κρατήθηκε για πολύ ώρα στον αέρα και διεγράφθηκε, κάτι που δηλώνει πως έγινε κατά λάθος. 

Ωστόσο με αυτό το λάθος από την ίδια τη DC που κατέχει τα δικαιώματα του Sandman, ήρθε η έμμεση διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει 2η σεζόν. 

Τώρα απλώς πρέπει οι fans να αναμένουν το επίσημο tweet και του Netflix που θα επιβεβαιώνει το "καταλάθος" post της DC. 

To cast του "The Sandman" αποτελείται από τους: Tom Sturridge ως "Μορφέα", Gwendoline Christie ως Lucifer, Charles Dance ως Roderick Burgess, Boyd Holbrook ως Corinthian, Mark Hamill ως Merv Pumpkinhead, Vivienne Acheampong ως Lucienne, και Asim Chaudry και Sanjeev Bhaskar ως Κάιν και Άβελ, Patton Oswalt ως Matthew The Raven, Stephen Fry ως Gilbert, David Thewlis ως John Dee/ Doctor Destiny, Jenna Coleman ως Johanna Constantine, Joely Richardson ως Ethel Crips και η Niamh Walsh ως νεαρή Ethel Cripps, Razane Jammal ως Lyta Hall, Donna Preston ως Despair, Mason Alexander Park ως Desire, Kirby Howell-Baptiste ως Death, Kyo Ra ως Rose Walker και η Sandra James Young ως Unity Kincaid.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς: 

Υπάρχει ένας άλλος κόσμος που μας περιμένει όλους όταν κλείνουμε τα μάτια και κοιμόμαστε. Ένα μέρος που το λένε "Ονείρεμα", όπου ο Σάντμαν, ο κύριος των ονείρων (Τομ Στάριτζ), δίνει μορφή στους πιο ενδόμυχους φόβους και τη φαντασία μας. Αλλά όταν το Όνειρο αιχμαλωτίζεται απρόσμενα και κρατείται για έναν αιώνα, η απουσία του πυροδοτεί μια σειρά γεγονότων που θα αλλάξει τόσο τον κόσμο των ονείρων όσο και τον πραγματικό κόσμο για πάντα. Για να αποκαταστήσει την τάξη, το Όνειρο πρέπει να ταξιδέψει σε διαφορετικούς κόσμους και χρονικές περιόδους, για να επανορθώσει για τα λάθη που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του, ξανασυναντώντας παλιούς φίλους και εχθρούς, και γνωρίζοντας νέες οντότητες, τόσο κοσμικές όσο και ανθρώπινες, στη διαδρομή. Βασισμένο στο αγαπημένο, βραβευμένο κόμικ της DC του Νιλ Γκέιμαν, το "THE SANDMAN" αποτελεί ένα πλούσιο, βασισμένο σε χαρακτήρες, αμάλγαμα μύθου και σκοτεινής φαντασίας που παντρεύονται στα δέκα επικά κεφάλαια που αφηγούνται τις πολλές περιπέτειες του Ονείρου. Στον σχεδιασμό και τη διεύθυνση παραγωγής ο Γκέιμαν, ο showrunner Άλαν Χάινμπεργκ και ο Ντέιβιντ Σ. Γκόγερ.

Την άποψή μας για το The Sandman, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας, μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ

Ροη ειδησεων