House of the Dragon: Η Εmma D'Arcy αντιδρά στο viral "Negroni meme" του TikTok

Το εν λόγω meme έγινε viral και η "Rhaenyra Targaryen" μιλάει πρώτη φορά για αυτό
15 Οκτωβρίου 2022 09:10
House of the Dragon: Η Εmma D'Arcy αντιδρά στο viral "Negroni meme" του TikTok

Ποιος θα φανταζόταν ότι μια απλή κουβέντα μεταξύ της Emma D'Arcy και της Olivia Cooke του House of the Dragon θα μετατρεπόταν σε meme; Σίγουρα όχι η Emma D'Arcy, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει.

Για όσους δεν μπαίνουν στα social media και δη στο TikTok, τις τελευταίες ημέρες έχει κατακλύσει ένα συγκεκριμένο meme την πλατφόρμα που αναφέρεται σε μια εκδοχή του ποτού Negroni Sbagliato.

Σε ένα προωθητικό βίντεο του HBO για την prequel σειρά του Game of Thrones, οι δύο ηθοποιοί που υποδύονται τις Rhaenyra Targaryen και Alicent Hightower, κάθισαν για μια συνέντευξη τύπου "γνώρισε με καλύτερα" από όπου έπαιρναν τυχαίους πάπυρους μέσα από ένα αυγό δράκου και ρωτούσαν ερωτήσεις η μία την άλλη. 

Μια από τις ερωτήσεις της Cooke προς την D'Arcy έλεγε "Ποιο είναι το ποτό της επιλογής σου;" με την συζήτηση να πηγαίνει κάπως έτσι. 

-D'Arcy: Ένα Negroni...

-Cooke: Μόλις θα έλεγα το ίδιο.

-D'Arcy: Sbagliato...με Prosecco μέσα.

-Cooke: Εκπληκτικό!

Η απάντηση της D'Arcy που είχε και μια σταγόνα φλερτ μέσα ήταν που έλιωσε τους fans του Game of Thrones και του House of the Dragon, μετατρέποντας τη στιγμή σε ένα απόλυτα viral meme. 

"Ντρέπομαι" λέει η "Rhaenyra" 

Η 30χρονη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά από τη στιγμή που έγινε viral το "Negroni meme" της στους New York Times. Χαρακτηριστικά δήλωσε: 

Συνεχώς σκέφτομαι ότι θα πρέπει να το πω στη μαμά μου ότι έγινα meme, με την ελπίδα ότι θα χαρεί για μένα, αλλά θα πρέπει μετά να της εξηγήσω τι είναι το meme και αποφάσισα ότι δεν αξίζει τον κόπο. 

Βέβαια, η Emma D'Arcy αποκάλυψε ότι ντρέπεται για αυτό, διότι το μόνο που ήθελε εκείνη την ώρα ήταν να κάνει την Olivia Cooke να γελάσει.

Ντρέπομαι τόσο πολύ. Επειδή σε αυτές τις συνεντεύξεις, όταν είσαι εκεί για έξι ώρες, πραγματικά το μόνο που ήθελα ήταν να κάνει την Olivia να γελάσει. 

H D'Arcy άλλωστε είχε μιλήσει ξανά για την πρώτη συνάντησή της με την Cooke όπου είχε δηλώσει: 

Δεν ξέρω πως θα το έπαιρνε η Liv (Olivia Cooke) αλλά νομίζω ότι την ερωτεύτηκα μέσα σε 45 λεπτά. Παίζει να δούλεψα αρκετά σκληρά για να το καλύψω. Ξέρετε όταν σας συμβαίνει μια τυχαία συνάντηση και υπάρχει αυτή η οικειότητα; Για κάποιον άγνωστο λόγο το ένιωσα αυτό με τη Liv. 

Η χημεία τους πάντως στην οθόνη ξεχειλίζει, όταν οι δύο πρώην φίλες, Alicent και Rhaenyra συναντιούνται, όπως συμβαίνει και με το υπόλοιπο cast της σειράς. 

Το House of the Dragon προβάλλεται στο HBO Max με νέο επεισόδιο κάθε Κυριακή. Το επίμαχο βίντεο που γέννησε αυτό το meme θα το βρείτε παρακάτω.