Το Outer Range με τον Josh Brolin θα επιστρέψει για 2η σεζόν στο Amazon Prime Video

Η σειρά που αγαπήθηκε από τους συνδρομητές της Amazon ανανεώθηκε
07 Οκτωβρίου 2022 10:43
Το Outer Range με τον Josh Brolin θα επιστρέψει για 2η σεζόν στο Amazon Prime Video

Το Outer Range ήρθε από το πουθενά στο Amazon Prime Video και το νεο-γουέστερν μυστήριό του μάγεψε μια μερίδα θεατών, αλλά δεν είχε πάρει το πράσινο φως για να συνεχιστεί η ιστορία. 

Σύμφωνα με το Variety τώρα, η Amazon ανανέωσε το Outer Range για 2η σεζόν και έτσι ο Josh Brolin (Avengers Infinity War, Avengers Endgame, No Country for Old Men) θα επιστρέψει για να ξετυλιχθεί περαιτέρω η ιστορία στο ράντσο των Abbots. 

Για τη 2η σεζόν του Outer Range την θέση του showrunner αναλαμβάνει ο Charles Murray (Sons of Anarchy) από τον δημιουργό της σειράς Brian Witkins. 

Το cast περιλαμβάνει επίσης ονόματα όπως Imogen Poots, Lili Taylor, Tamara Podemski, Lewis Pullman, Tom Pelphrey, Noah Reid, Shaun Sipos, Isabel Arraiza, Olive Abercrombie και Will Patton. 

Στις εντυπώσεις μας για το Outer Range, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, ανεφέρεται: 

Μια απίστευτα ευχάριστη έκπληξη, λοιπόν, το Outer Range που μέσα σε 8 επεισόδια κατάφερε να φέρει στην τηλεόραση του 2022 μια αρκετά παλιά συνταγή και δύσκολη στην παρακολούθησή της, με μοντέρνο, φρέσκο και υπνωτιστικό τρόπο. Φέρτε τη συνέχεια χθες και μη ξεχνάτε: "τα βουβάλια δεν είναι αυτό που φαίνονται" (aka The Owls are not what they seem).