Το πρώτο trailer της 11ης σεζόν του American Horror Story είναι…σατανικό!

Σύντομα στις οθόνες σας από το FX
06 Οκτωβρίου 2022 20:02
Το πρώτο trailer της 11ης σεζόν του American Horror Story είναι…σατανικό!

Ύστερα από τις πρώτες αφίσες που είδαμε πριν από μερικές ημέρες, το FX επέστρεψε τώρα και έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser από την 11η σεζόν του American Horror Story. To AHS: NYC -όπως αποκαλείται η νέα σεζόν, θα λάβει χώρα εξ’ ολοκλήρου στη Νέα Υόρκη και το πρώτο βίντεο μάς προετοιμάζει για κάτι «σατανικό» που έρχεται.

Το FX επιβεβαίωσε ότι τα πρώτα δύο επεισόδια θα παίξουν στο FX στις 19 Οκτωβρίου και κάθε εβδομάδα θα παίζει και από ένα επεισόδιο. Επίσης, όπως γίνεται πάντα, μετά το FX, τα νέα επεισόδια θα ανεβαίνουν και στο Hulu και αυτό σημαίνει ότι θα τα έχουμε και εμείς μέσα από τη «συχνότητα» του Disney Plus.

Παλιότερα, ο πρόεδρος του FX είχε δηλώσει τα εξής:

Η 11η σεζόν διαδραματίζεται σε διαφορετικά χρονοδιαγράμματα, αλλά έχει ένα θέμα και μία ιστορία με αρχή, μέση και τέλος

Το cast της 11ης σεζόν αποτελείται από τους Joe Mantello, Billie Lourd, Zachary Quinto, Russell Tovey, Leslie Grossman, Charlie Carver, Sandra Bernhard, Isaac Powell, Denis O’Hare και Patti LuPone. Στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Ryan Murphy, Brad Falchuk, Alexis Martin Woodall, John J. Gray, Manny Coto, Jennifer Salt και Our Lady J.

Η 10η σεζόν του American Horror Story ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2021 και ολοκληρώθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2021 με δέκα συνολικά επεισόδια. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι το American Horror Story έχει ήδη ανανεωθεί και για την 12η και 13η σεζόν του, ενώ το American Horror Stories συνεχίζεται και αυτό κανονικά.

Το AHS: NYC θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Οκτωβρίου στο FX. Παρακολουθήστε το πρώτο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.