Έρχεται και επίσημα τηλεοπτική σειρά για το horror παιχνίδι The Medium

Από τον παραγωγό του The Witcher του Netflix
05 Οκτωβρίου 2022 00:32
Έρχεται και επίσημα τηλεοπτική σειρά για το horror παιχνίδι The Medium

Όπως ανακοίνωσε μέσα από την ιστοσελίδα της η Blooper Team, το πρόσφατο horror παιχνίδι της, το The Medium θα γίνει τηλεοπτική σειρά. Συγκεκριμένα, το πολωνικό στούντιο θα συνεισφέρει στην παραγωγή, την οποία έχει αναλάβει η Platige Image.

Επικεφαλής του project θα είναι ο Tomasz Bagiński, ο οποίος είναι γνωστός στη βιομηχανία για το ρόλο του ως εκτελεστικός παραγωγός της πασίγνωστης τηλεοπτικής σειράς The Witcher του Netflix. Μάλιστα και ο CEO της Bloober Team, o Piotr Babieno, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή, επισημαίνοντας πως χρησιμοποιούνται ως σημεία αναφοράς τα εξαιρετικά επιτυχημένα Cyberpunk: Edgerunners και Arcane.

Όλη η ομάδα που εργαζόταν στο concept για τη σειρά είχε την αίσθηση οτί εργαζόταν πάνω σε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ελπίζουμε ότι αυτός ο ενθουσιασμός θα είναι ορατός και στην τελική ποιότητα του σόου.

Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε σε ποια συνδρομητική υπηρεσία θα κάνει πρεμιέρα η σειρά, ενώ δεν αποκαλύφθηκαν ούτε άλλες πληροφορίες σχετικά με την πλοκή, τους ηθοποιούς που θα απαρτίζουν το καστ ή την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Bloober Team συνεργάζεται με την Platige Image για κάτι που αφορά το The Medium, αφού η εν λόγω ομάδα είχε αναλάβει και το live action trailer του παιχνιδιού, το οποίο ίσως να δείχνει τι μπορούμε να περιμένουμε και από την τηλεοπτική σειρά.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το παιχνίδι, στο αναλυτικό του review για το Unboxholics.com, ο Σάκης Καρπάς είχε αναφέρει:

Το The Medium είναι ένα Silent Hill tribute, που προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το survival horror genre με τον απολύτως πατροπαράδοτο τρόπο. Κατά τη διάρκεια των περίπου 6-7 ωρών που διαρκεί, θα δείτε ένα ενδιαφέρον σενάριο, επιφανειακή παρουσίαση χαρακτήρων, μερικά όμορφα set pieces και φιλόδοξους μηχανισμούς που, όμως, ξύνουν και δε φτάνουν βαθύτερα. Δεν είναι κακό παιχνίδι και εννοείται το προτείνω στους fans του είδους. Άλλωστε μόνο και μόνο για το soundtrack του Akira Yamaoka, αξίζει να το ζήσεις. Ως παιχνίδι δεν είναι κάτι τεράστιο όμως. Βασανίζεται από αρκετά τεχνικά προβλήματα και το σημαντικότερο είναι ότι προσπαθεί να βρει δικό του εαυτό, με ξένο καμβά και ξένα πινέλα. Παρόλο που δεν μου έκανε κλικ, θέλω να δώσω τα εύσημά μου στην Bloober Team που έστω προσπάθησε να δώσει εν έτη 2021 κάτι που έλαμψε σε προηγούμενες δεκαετίες. Θέλει τόλμη και αυτοπεποίθηση να παραδίδεις παιχνίδι με στατική κάμερα τη σήμερον ημέρα και από αυτό και μόνο, κερδίζει όλο μου το σεβασμό. Οι Πολωνοί ήρθαν για να μείνουν…

Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.