Yellowstone 5η σεζόν: Στο πρώτο trailer ο Kevin Costner γυρίζει σελίδα για τους Duttons

Η δύναμη έχει κόστος και η 5η σεζόν έρχεται τον Νοέμβριο
30 Σεπτεμβρίου 2022 22:35
Yellowstone 5η σεζόν: Στο πρώτο trailer ο Kevin Costner γυρίζει σελίδα για τους Duttons

Το "Sheridan-verse" συνεχίζεται και το ίδιο και η κυριαρχία του Taylor Sheridan στις τηλεοπτικές σκηνές, πάντοτε με το αγαπημένο του είδος τα νεο-γουέστερν. Το Yellowstone, η σειρά-ναυαρχίδα του Sheridanverse, επιστρέφει για την 5η σεζόν της και η Paramount κυκλοφόρησε το πρώτο trailer, δίνοντας μια ματιά στο τι έρχεται για τους Duttons. 

Ο αρχηγός της πανίσχυρης φαμίλιας, John Dutton του Kevin Costner, γυρνάει μια νέα σελίδα για την οικογένειά του καθώς τον βλέπουμε να ορκίζεται Κυβερνήτης της Μοντάνα. Ποιο είναι το τίμημα που θα πληρώσουν όμως οι Duttons για αυτή τη δύναμη; Το χάος, οι εχθροί και ο πόλεμος θα ακολουθήσει αναπόφευκτα. 

Δείτε το trailer της 5ης σεζόν του Yellowstone: 

Στο Yellowstone έχουν κάνει guest εμφανίσεις κι άλλα ονόματα όπως οι: Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, και Kelsey Asbille. Πλέον βασικοί στο cast θεωρούνται οι: Brecken Merrill, Forrie Smith, Denim Richards, Ian Bohen, Finn Little, Ryan Bingham, Gil Birmingham, Mo Brings Plenty, Wendy Moniz, Jen Landon, Kathryn Kelly

Στα νέα πρόσωπα της 5ης σεζόν συγκαταλέγεται ο Josh Lucas ως νεαρός John Dutton, μαζί με τους Jacki Weaver, Kylie Rogers, Kyle Red Silverstein, Kai Caster, Lainey Wilson, Lilli Kay, και Dawn Olivieri

Η πρεμιέρα της 5ης σεζόν του Yellowstone θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Νοεμβρίου με διπλό επεισόδιο μόνο στο Paramount Network και το Paramount Plus.