Αγνώριστος ο Bob Odenkirk του Better Call Saul στη νέα του σειρά για το AMC (ΦΩΤΟ)

Ρίξτε μια πρώτη ματιά στο Straight Man
28 Σεπτεμβρίου 2022 23:17
Αγνώριστος ο Bob Odenkirk του Better Call Saul στη νέα του σειρά για το AMC (ΦΩΤΟ)

O Bob Odenkirk μπορεί για ακόμη μια φορά να έχασε ένα Emmy αγαλματίδιο, μετά την εκπληκτική ερμηνεία του στο Better Call Saul, αλλά πλέον γυρνάει σελίδα και ήδη πήραμε μια πρώτη ματιά στη νέα σειρά που θα πρωταγωνιστεί. 

Ο λόγος για το Straight Man, μια δραματική σειρά που διηγείται  μια ιστορία κρίσης μέσης ηλικίας που διαδραματίζεται στο Railton College, αφηγούμενη σε πρώτο πρόσωπο από τον William Henry Devereaux, Jr. (Odenkirk), τον αναπάντεχο και αδόκιμο πρόεδρο του αγγλικού τμήματος σε ένα κακώς υποχρηματοδοτούμενο κολέγιο στην Πενσυλβάνια. 

Η ιστορία του βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέας Richard Russo, ο οποίος έχει βραβευτεί με Πούλιτζερ για τη δουλειά του, και την τηλεοπτική διασκευή υπογράφουν οι Aaron Zelman και Paul Lieberstein. Στη σκηνοθεσία των επεισοδίων του Straight Man συναντάμε τον βραβευμένο με Όσκαρ, Peter Farrelly του "Green Book" καθώς και τους Zelman, Lieberstein και Odenkirk. Μαζί του συμπρωταγωνιστούν οι Mirelle Enos και Olivia Scott Welch. 

Στη νέα σειρά του o Odenkirk παρουσιάζεται σχεδόν αγνώριστος με γκρίζα μαλλιά και γένια, όπως θα δείτε στις πρώτες φωτογραφίες παρακάτω: 

Η σειρά Straight Man αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο AMC εντός του 2023.