Το trailer για την 4η σεζόν του Manifest είναι εδώ και μάς προετοιμάζει για προσγείωση!

Πρεμιέρα τον Νοέμβριο μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix
25 Σεπτεμβρίου 2022 11:07
Το trailer για την 4η σεζόν του Manifest είναι εδώ και μάς προετοιμάζει για προσγείωση!

Κατά τη διάρκεια του TUDUM event, το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer για την 4η σεζόν του Manifest, η οποία σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε θα έρθει σε δύο μέρη. Προετοιμαστείτε γιατί η ιστορία συνεχίζεται και όπως λέει η υπηρεσία, πλέον ετοιμαζόμαστε για προσγείωση!

Το Part 1 του Manifest που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο θα αποτελείται από 10 επεισόδια και έπειτα αναμένεται το Part 2 με επίσης ακόμη 10 επεισόδια. Να θυμίσουμε ότι η σειρά είχε κοπεί από το NBC στην 3η σεζόν όπου προβάλλονταν αρχικά και σώθηκε από το Netflix, που αποφάσισε να το αναστήσει για μια τελευταία σεζόν μέσα από την πλατφόρμα του.

Η σύνοψη της 4ης σεζόν έχει ως εξής:

Δύο χρόνια αφότου η άγρια δολοφονία της Γκρέις έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή τους, η οικογένεια Στόουν βρίσκεται σε σύγχυση, καθώς ο συντετριμμένος Μπεν συνεχίζει να θρηνεί τη γυναίκα του και να αναζητά την απαχθείσα κόρη του, την Ίντεν. Καταπιεσμένος από τη θλίψη του, ο Μπεν παραιτήθηκε από τον ρόλο του συν-καπετάνιου της σωσίβιας λέμβου, αφήνοντας τη Μικαέλα να την κυβερνήσει μόνη της, πράγμα σχεδόν αδύνατο, καθώς κάθε κίνηση των επιβατών παρακολουθείται πλέον από ένα κυβερνητικό μητρώο.

Καθώς η ημερομηνία θανάτου πλησιάζει και οι επιβάτες αναζητούν απελπισμένα έναν δρόμο επιβίωσης, ένας μυστηριώδης επιβάτης φτάνει με ένα πακέτο για τον Καλ που αλλάζει όλα όσα γνωρίζουν για την πτήση 828 και θα αποδειχθεί το κλειδί για να ξεκλειδώσουν το μυστικό των Κλήσεων σε αυτό το συναρπαστικό, συγκλονιστικό και βαθιά συναισθηματικό ταξίδι.

Το Manifest είναι ένα υπερφυσικό δράμα με πρωταγωνιστές τους Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur και Matt Lon. Στη σειρά είδαμε τους επιβάτες και το πλήρωμα της πτήσης 828 του Montego Air, οι οποίοι επιστρέφουν από μια φαινομενικά κανονική πτήση από την Τζαμάικα στη Νέα Υόρκη και διαπιστώνουν ότι έχουν περάσει πέντε χρόνια και όλοι οι επιβαίνοντες θεωρούνται νεκροί.

Το 1ο μέρος της 4ης σεζόν του Manifest θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.