Η 2η σεζόν του Alice in Borderland αποκαλύπτεται επιτέλους με ένα “σούπερ teaser trailer”

Πρεμιέρα τον Δεκέμβριο
25 Σεπτεμβρίου 2022 10:42
Η 2η σεζόν του Alice in Borderland αποκαλύπτεται επιτέλους με ένα “σούπερ teaser trailer”

Το Netflix άνοιξε πλέον τα χαρτιά του για τη 2η σεζόν του Alice in Borderland και έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser από τη συνέχεια. Με ονομασία “Σούπερ trailer teaser” το εν λόγω βίντεο μάς δίνει μια μικρή γεύση από αυτά που θα δείτε στο νέο κεφάλαιο με πρωταγωνιστές τους Kento Yamazaki και Tao Tsuchiya.

Η σύνοψη του Netflix αναφέρει τα εξής:

Ο Αρίσου και η Ουσάγκι πρέπει να εξηγήσουν τα μυστήρια του Borderland, προκειμένου να επιστρέψουν στον κόσμο τους. Αποχωρώντας από το σοκαριστικό φόντο της άδειας Σιμπούγια της πρώτης σεζόν, αυτή η σεζόν εκτυλίσσεται στην κατεστραμμένη Σιμπούγια που είναι καλυμμένη με βλάστηση. Μη χάνετε λεπτό από αυτό το παιχνίδι επιβίωσης που είναι γεμάτο έντονες στιγμές και συναρπαστική δράση!

Με σκηνοθέτη τον Shinsuke Sato, στη 2η σεζόν του Alice in Borderland θα δούμε και τους Nijiro Murakami, Ayaka Miyoshi, Dori Sakurada, Aya Asahina, Yutaro Watanabe, Tsuyoshi Abe, Sho Aoyagi και Riisa Naka.

Λέγεται πως η πρώτη σεζόν κάλυψε περίπου 31 κεφάλαια του manga και απομένουν ακόμη 33. Το εάν ο 2ος κύκλος τα εξερευνήσει όλα τα εναπομείναντα ή θα υπάρξει και τρίτη σεζόν παραμένει άγνωστο.

Η σεζόν 2 της σειράς του Netflix "Alice in Borderland" θα είναι διαθέσιμη από τον Δεκέμβριο στο Netflix. Παρακολουθήστε το σούπερ trailer teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.