Heartstopper 2η σεζόν: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα με νέες προσθήκες στο cast

Σύσσωμο το cast της νεανικής σειράς θέλει να σας χαιρετήσει
22 Σεπτεμβρίου 2022 18:52
Heartstopper 2η σεζόν: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα με νέες προσθήκες στο cast

Το Heartstopper μπαίνει ξανά στο πλατό και ετοιμάζεται για νέα καρδιοχτύπια καθώς το Netflix ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 2η σεζόν

Σύσσωμο το καστ της βρετανικής εφηβικής ρομαντικής σειράς συναντήθηκε για το καθιερωμένο table read της νέας σεζόν, η οποία και πάλι θα είναι σε σενάριο της Alice Oseman, που είναι συγγραφέας των ομώνυμων βιβλίων. Φυσικά δεν γίνονταν να λείπουν οι δύο αστέρες του Heartstopper δηλαδή οι Joe Locke και Kit Connor ως Charlie Spring και Nick Nelson αντίστοιχα. 

Δείτε το βίντεο με τους χαιρετισμούς του cast της 2ης σεζόν: 

Υπάρχουν νέα πρόσωπα που προστέθηκαν στο cast του Hearstopper Season 2 και είναι ο Jack Barton (The letter for the King) ως ο David Nelson, μεγάλος αδερφός του Nick, που δεν είναι και τόσο ενθουσιώδης με τη σχέση που διατηρεί με τον Charlie. 

Ο Nima Taleghani θα παίξει τον Mr. Farouk, έναν από τους νέους δασκάλους του Truham Grammar School. Η πρωτοεμφανιζόμενη Leila Khan θα παίξει την Sahar Zahid μια μαθήτρια του Higgs Girls School όπου πηγαίνουν οι φίλοι και συμμαθητές των Nick και Charlie, δηλαδή οι Elle (Yasmin Finney), Tara (Corinna Brown) και Darcy (Kizzy Edgell). Και τέλος προστίθεται ο Bradley Riches που εμφανίστηκε ανώνυμα στη 1η σεζόν αλλά τώρα ο χαρακτήρας του αποκτά όνομα ως "James McEwan" και μεγαλύτερη συμμετοχή. 

Τις εντυπώσεις μας από την 1η σεζόν του Heartstopper θα βρείτε πατώντας εδώ

Η 2η σεζόν του Heartstopper θα προβληθεί εντός του 2023 στο Netflix.