Heartstopper 2η σεζόν: Μάθαμε πότε επιστρέφει η σειρά του Netflix με νέο teaser

Νέα χτυποκάρδια στα θρανία σας περιμένουν
24 Απριλίου 2023 19:20
Heartstopper 2η σεζόν: Μάθαμε πότε επιστρέφει η σειρά του Netflix με νέο teaser

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της 2ης σεζόν του "Heartstopper" μέσα από ένα teaser βίντεο, το οποίο φυσικά σε πρώτο πλάνο είναι οι Kit Connor και Joe Locke ως Νικ και Τσάρλι αντίστοιχα. 

Ετοιμαστείτε για νέα χτυποκάρδια στα θρανία καθώς τα νέα επεισόδια θα αρχίζουν να προβάλλονται από τις 3 Αυγούστου στο Netflix και έτσι οι fans της σειράς θα μάθουν το επόμενο βήμα στη σχέση των δύο και των συμμαθητών τους. Το teaser βίντεο προσφέρει πολλά νέα πλάνα από τα γυρίσματα της 2ης σεζόν με όλους τους πρωταγωνιστές να μιλούν για το τι επιφυλάσσουν τα επεισόδια για τον καθένα τους. 

Δείτε το teaser της 2ης σεζόν του Heartstopper: 

Η Alice Osman υπογράφει και πάλι το σενάριο, όντας η δημιουργός των ομώνυμων βιβλίων, ενώ ο Euros Lyn θα σκηνοθετήσει τα 8 επεισόδια του νέου κύκλου. 

Μάθαμε κιόλας τις πρώτες πληροφορίες για το σενάριο του νέου κύκλου μέσα από την επίσημη σύνοψη που αναφέρει: "Ο Νικ και ο Τσάρλι διαχειρίζονται τη νέα τους σχέση, η Τάρα και ο Ντάρσι αντιμετωπίζουν απρόβλεπτες προκλήσεις και ο Τάο και η Ελ βρίσκουν αν μπορούν ποτέ να είναι κάτι περισσότερο από απλοί φίλοι. Με τις εξετάσεις στον ορίζοντα, μία σχολική εκδρομή στο Παρίσι και έναν χορό αποφοίτησης που πρέπει να οργανώσουν, η παρέα έχει πολλά να διαχειριστεί καθώς διανύει τα επόμενα στάδια της ζωής, του έρωτα και της φιλίας".

Η πιο σημαντική επιστροφή του cast είναι η βραβευμένη με Όσκαρ, Olivia Colman (The Crown, The Favourite), που θα υποδυθεί ξανά τη μητέρα του Nick. Υπάρχουν νέα πρόσωπα που προστέθηκαν στο cast του Hearstopper και είναι ο Jack Barton (The letter for the King) ως ο David Nelson, μεγάλος αδερφός του Nick, που δεν είναι και τόσο ενθουσιώδης με τη σχέση που διατηρεί με τον Charlie. 

Ο Nima Taleghani θα παίξει τον Mr. Farouk, έναν από τους νέους δασκάλους του Truham Grammar School. Η πρωτοεμφανιζόμενη Leila Khan θα παίξει την Sahar Zahid μια μαθήτρια του Higgs Girls School όπου πηγαίνουν οι φίλοι και συμμαθητές των Nick και Charlie, δηλαδή οι Elle (Yasmin Finney), Tara (Corinna Brown) και Darcy (Kizzy Edgell). Και τέλος προστίθεται ο Bradley Riches που εμφανίστηκε ανώνυμα στη 1η σεζόν αλλά τώρα ο χαρακτήρας του αποκτά όνομα ως "James McEwan" και μεγαλύτερη συμμετοχή. 

Η 2η σεζόν του Heartstopper θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Αυγούστου 2023 στο Netflix.