The School for Good and Evil: Με άρωμα από Harry Potter το νέο trailer της σειράς του Netflix

H Charlize Theron θα βάλει όλους τους κακούς -και τους καλούς- στη θέση τους
13 Σεπτεμβρίου 2022 19:39
The School for Good and Evil: Με άρωμα από Harry Potter το νέο trailer της σειράς του Netflix

To Netflix κυκλοφόρησε το νεότερο trailer για το The School for Good And Evil δίνοντας μια χορταστική και όμορφη ματιά στον μαγικό κόσμο των βιβλίων του Soman Chainani, που για πρώτη φορά διασκευάζονται σε live-action δια χειρός του σκηνοθέτη Paul Feig (Ghostbusters: Answer the Call). Ομολογουμένως τα νέα πλάνα αφήνουν έντονη γεύση από Χάρι Πότερ. 

Οι λόγοι είναι εμφανείς από το trailer καθώς έχουμε να κάνουμε με μια σχολή μαγείας που θυμίζει αρκετά στην όψη το εμβληματικό Χόγκουαρτς, μόνο που εδώ οι μαθητές του είναι ήρωες ή κακοί από παραμύθια που τους μαθαίνουν να ξετυλίγουν και να διατηρούν τους μύθους και τις ιστορίες τους. 

Δείτε το trailer του School for Good and Evil: 

 

Πρωταγωνιστούν επίσης πασίγνωστοι ηθοποιοί όπως η Charlize Theron, η Michelle Yeoh, ο Laurence Fishburne, η Kerry Washington και μαζί τους το cast πλαισιώνουν οι: Sophia Anne Caruso, Sofia Wylie, Jamie Flatters, Kit Young, Peter Serafinowicz, Rob Delaney, Mark Heap, Patti LuPone, και Rachel Bloom.

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Καλώς ορίσατε στο "Σχολείο του Καλού και του Κακού", εκεί απ' όπου ξεκινάνε όλα τα ωραία παραμύθια... Σε σκηνοθεσία του Πολ Φιγκ, το "Σχολείο του Καλού και του Κακού" έχει ως κεντρικά πρόσωπα δύο φίλες, τη Σόφι και την Άγκαθα, οι οποίες βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα σε ένα σύγχρονο παραμύθι, όταν ξεκινούν να φοιτούν σε ένα σχολείο μαγείας, όπου νεαροί ήρωες και κακοί εκπαιδεύονται να προστατεύουν την ισορροπία μεταξύ καλού και κακού. Βασισμένο στη διεθνώς αναγνωρισμένη σειρά μπεστ σέλερ και με πρωταγωνίστριες τις Charlize Theron, Kerry Washington, Sophia Anne Caruso και Sofia Wylie.

Το "Σχολείο του Καλού και του Κακού"  έρχεται μόνο στο Netflix στις 19 Οκτωβρίου.