Νέο trailer και πανέμορφες εικόνες από το Willow του Disney Plus

Η νέα σειρά της Lucasfilm έρχεται σύντομα
11 Σεπτεμβρίου 2022 12:39
Νέο trailer και πανέμορφες εικόνες από το Willow του Disney Plus

Νέο trailer, αλλά και νέες εικόνες κυκλοφόρησαν για το επερχόμενο Willow του Disney Plus, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο στην υπηρεσία. Η Lucasfilm και η Imagine Entertainment έχουν συνεργαστεί γι’ αυτό το project και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, θα είναι sequel της θρυλικής ταινίας του 1988.

Μετά από 34 χρόνια, ο Warwick Davis επιστρέφει στο ρόλο του μάγου Willow, ενός δειλού αγρότη που παίζει όμως σημαντικό ρόλο στο να προστατέψει ένα ιδιαίτερο μωρό από μια τυραννική βασίλισσα, η οποία βάλλεται να το εξολοθρεύσει και να κατακτήσει τον κόσμο. Μαζί του παίζουν οι: Ellie Bamber, Ruby Cruz, Erin Kellyman, Amer Chadha-Patel και Tony Revolori.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς περιγράφει την πλοκή ως «Μια απίθανη ομάδα ηρώων ξεκινά μια επικίνδυνη αναζήτηση σε μέρη πολύ πέρα από το σπίτι τους, όπου πρέπει να αντιμετωπίσουν τους εσωτερικούς τους δαίμονες και να ενωθούν για να σώσουν τον κόσμο τους».

Το sequel λαμβάνει χώρα πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας και θα μας συστήσει σε νέους χαρακτήρες και σε έναν κόσμο όπου ανθίζουν οι brownies, οι μάγοι, τα trolls και άλλα μαγικά πλάσματα.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Το Willow θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Νοεμβρίου στο Disney Plus. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.