Willow: Το πρώτο trailer της sequel σειράς επιστρέφει στον μαγικό κόσμο του George Lucas

Η συνέχεια της ομώνυμης ταινίας του 1988 δίνεται στο Disney Plus
27 Μαΐου 2022 15:04
Willow: Το πρώτο trailer της sequel σειράς επιστρέφει στον μαγικό κόσμο του George Lucas

Εν μέσω του Star Wars Celebration 2022, η Lucasfilm παρουσίασε μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη σειρά του "Willow" μέσα από ένα trailer και φωτογραφίες. Πρόκειται για το sequel της ομώνυμης ταινίας του 1988 σε παραγωγή και σκηνοθεσία των George Lucas και Ron Howard, που θα προβληθεί μέσα από το Disney Plus. 

Μετά από 34 χρόνια, λοιπόν, ο Warwick Davis επιστρέφει στο ρόλο του μάγου Willow, ενός δειλού αγρότη που παίζει όμως σημαντικό ρόλο στο να προστατέψει ένα ιδιαίτερο μωρό από μια τυραννική βασίλισσα, η οποία βάλλεται να το εξολοθρεύσει και να κατακτήσει τον κόσμο. Μαζί του παίζουν οι: Ellie Bamber, Ruby Cruz, Erin Kellyman, Amer Chadha-Patel και Tony Revolori

Το sequel λαμβάνει χώρα πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας και θα μας συστήσει σε νέους χαρακτήρες και σε έναν κόσμο όπου ανθίζουν οι brownies, οι μάγοι, τα trolls και άλλα μαγικά πλάσματα. Μια ομάδα αταίριαστων ηρώων ξεκινά μια περιπέτεια πολύ μακριά από το σπίτι τους και θα πρέπει να παλέψουν με τους δαίμονές τους αλλά και να συνεργαστούν για να σώσουν τον κόσμο. 

Το Willow θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Νοεμβρίου στο Disney+. Δείτε παρακάτω το teaser trailer: