Secret Invasion: Το πρώτο trailer έφτασε με επιστροφή Nick Fury του Samuel Jackson

Ένας πόλεμος κατασκόπων ή ένας πόλεμος με τους Skrulls;
10 Σεπτεμβρίου 2022 22:49
Secret Invasion: Το πρώτο trailer έφτασε με επιστροφή Nick Fury του Samuel Jackson

Η Marvel Studios αποκάλυψε το Secret Invasion και επίσημα με ένα πρώτο καταιγιστικό trailer που προετοιμάζει για ένα κατασκοπικό θρίλερ με φόντο έναν επικείμενο πόλεμο μεταξύ ανθρώπων και Skrulls. 

Φυσικά σε πρώτο πλάνο είναι η επιστροφή του μοναδικού Samuel L. Jackson ως Nick Fury, ο οποίος εμφανίζεται πιο ταλαιπωρημένος από ποτέ έχοντας εξαφανιστεί για τρία χρόνια μετά το Blip και τα γεγονότα του Avengers: Endgame.

Βέβαια η επιστροφή του έχει έναν και μοναδικό σκοπό να αποτρέψει την εισβολή των Skrull αν και όλα δείχνουν πως δεν είναι με το μέρος του, ενώ η Maria Hill τον καλούσε εδώ και καιρό για να βοηθήσει. Σε μια σκηνή κιόλας φαίνεται πόσο ύπουλη είναι η απειλή των Skrulls, όταν ο Ben Mendelsohn έρχεται αντιμέτωπος με μια στρατιά από τον χαρακτήρα του Kingsley Ben-Adir. 

Δείτε το trailer του Secret Invasion: 

Η σειρά που είναι μέρος του Phase 5 του MCU θα αποτελείται από 6 επεισόδια, με showrunner τον Kyle Bradstreet και σκηνοθέτες επεισοδίων τους Thomas Bezucha και Ali Selim.

Ανάμεσα στο cast του Secret Invasion συναντάμε τους Olivia Colman (The Favourite), Emilia Clarke (Game of Thrones), Cobie Smulders ως Maria Hill, Kingsley Ben-Adir, Ben Mendelsohn, που θα υποδυθεί ξανά τον Talos, Christopher McDonald, ενώ επανεμφανίζονται οι Don Cheadle ως War Machine και Agent Everett Ross του Martin Freeman. 

To Secret Invasion αναμένεται να βγει στο Disney+ την Άνοιξη του 2023.