Το The Handmaid's Tale θα τελειώσει αλλά θα συνεχιστεί με sequel σειρά

Ανακοινώθηκε πως η 6η σεζόν θα είναι και η τελευταία
09 Σεπτεμβρίου 2022 16:21
Το The Handmaid's Tale θα τελειώσει αλλά θα συνεχιστεί με sequel σειρά

Το The Handmaid's Tale ανακοίνωσε πως το φινάλε του θα έρθει με την 6η σεζόν, σύμφωνα με το Hulu. Η είδηση έρχεται μερικές ημέρες πριν την πρεμιέρα της 5ης σεζόν, η οποία πλέον θα είναι η προτελευταία σεζόν της βραβευμένης με Emmy δυστοπικής σειράς. 

Η ιστορία του Gilead και της June της Elisabeth Moss θα κλείσει λοιπόν με την 6η και τελευταία σεζόν, αν και δεν δόθηκε κάποια ημερομηνία πρεμιέρας ή παράθυρο κυκλοφορίας από το Hulu. 

Ωστόσο, ο showrunner Bruce Miller, ανακοίνωσε εν μέσω του Toronto International Film Festival ότι δε θα φύγουμε εντελώς από τον κόσμο του Handmaid's Tale. Και αυτό διότι έγινε γνωστό πως αναπτύσσεται μια sequel σειρά με τίτλο "The Testaments", η οποία θα διαδραματίζεται πολλά χρόνια μετά την ιστορία της June. 

Μάλιστα η Moss έχει λάβει δύο φορές το Emmy Α' Γυναικείου ρόλου σε τέσσερις υποψηφιότητες για τον ρόλο της June. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα της Margaret Atwood. 

Η νέα σεζόν περιγράφεται ως εξής: "Η Τζουν αντιμετωπίζει τις συνέπειες της δολοφονίας του διοικητή Γουότερφορντ, ενώ παλεύει να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα και τον σκοπό της. Η χήρα Σερένα προσπαθεί να αυξήσει το προφίλ της στο Τορόντο, καθώς η επιρροή της Gilead σέρνεται στον Καναδά. Ο Διοικητής Λόρενς συνεργάζεται με τον Νικ και την Aunt Lydia καθώς προσπαθεί να μεταρρυθμίσει το Γκίλεαντ και να ανέβει στην εξουσία. Η Τζουν, ο Λουκ και η Μόιρα πολεμούν το Γκίλεαντ από απόσταση καθώς συνεχίζουν την αποστολή τους να σώσουν και να επανενωθούν με τη Χάνα".

Στη σειρά παίζουν οι: Elisabeth Moss, Bradley Whitford, Yvonne Strahovski, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel, και Sam Jaeger.

Η 5η σεζόν του The Handmaid's Tale θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου μέσα από το Hulu. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer.