The Handmaid's Tale: Στο νέο trailer της 4ης σεζόν η Elisabeth Moss ζητά μόνο δικαιοσύνη

Η June οδηγεί την μεγάλη αντίσταση
31 Μαρτίου 2021 20:56
The Handmaid's Tale: Στο νέο trailer της 4ης σεζόν η Elisabeth Moss ζητά μόνο δικαιοσύνη

Δύο χρόνια αναγκάστηκαν να μείνουν στο "περίμενε" οι fans του The Handmaid's Tale από το φινάλε του 3ου κύκλου το καλοκαίρι του 2019, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού που διέκοψε τα γυρίσματα τότε και καθυστέρησε περαιτέρω τη πρεμιέρας της επερχόμενης σεζόν. Τώρα όμως ο χρόνος μετράει αντίστροφα και στα τέλη Απριλίου θα κάνει επιτέλους πρεμιέρα η 4η σεζόν του πολυβραβευμένου δυστοπικού δράματος του Hulu με πρωταγωνίστρια την Elisabeth Moss. 

Κρίνοντας από το ολοκαίνουργιο trailer, που δόθηκε στη δημοσιότητα και θα δείτε παρακάτω, ο νέος κύκλος επεισοδίων επιφυλάσσει ένα σωρό συγκινήσεις, ανατροπές και ίσως τα πιο ακριβά και επικά σκηνικά που έχει δείξει σαν παραγωγή μέχρι τώρα το σόου, θέλοντας να ανταμείψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της αναμονή των fans. 

Αυτή είναι και η νέα αφίσα της 4ης σεζόν του σόου:

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο δυστοπικό μυθιστόρημα της Margaret Atwood που έγραψε το 1985. Και αυτή η σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια, ενώ στην πρεμιέρα θα διατεθούν τα τρία πρώτα. Επίσης συμπρωταγωνιστούν ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών με τους: Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Bradley Whitford, Ann Dowd και Max Minghella.  

Η πρεμιέρα της 4ης σεζόν του The Handmaid's Tale θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Απριλίου μέσω του Hulu.