The Handmaid's Tale: Το πρώτο trailer της 5ης σεζόν είναι εδώ μετά την εκδίκηση της June

Η πολυβραβευμένη σειρά του Hulu επιστρέφει τον Σεπτέμβριο
24 Αυγούστου 2022 23:09
The Handmaid's Tale: Το πρώτο trailer της 5ης σεζόν είναι εδώ μετά την εκδίκηση της June

Το Hulu έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer για την 5η σεζόν του The Handmaid's Tale, της πολυβραβευμένης δυστοπικής σειράς του με πρωταγωνίστρια την Elisabeth Moss. Τελευταία μάλιστα η σειρά έχει αποκτήσει περισσότερο δημοτικότητα μιας και τα γεγονότα της ταυτίζονται με πολλά από όσα συμβαίνουν στον δικό μας κόσμο, όπως με το ζήτημα των αναπαραγωγικών δικαιωμάτων στις ΗΠΑ. 

Μετά τα γεγονότα της 4ης σεζόν, ο 5ος κύκλος όπως υποδηλώνει και το trailer ξεκινά αμέσως μετά το συνταρακτικό φινάλε, καθώς η June θα νιώσει την τιμωρία των πράξεών της.

Η νέα σεζόν περιγράφεται ως εξής: "Η Τζουν αντιμετωπίζει τις συνέπειες της δολοφονίας του διοικητή Γουότερφορντ, ενώ παλεύει να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα και τον σκοπό της. Η χήρα Σερένα προσπαθεί να αυξήσει το προφίλ της στο Τορόντο, καθώς η επιρροή της Gilead σέρνεται στον Καναδά. Ο Διοικητής Λόρενς συνεργάζεται με τον Νικ και την Aunt Lydia καθώς προσπαθεί να μεταρρυθμίσει το Γκίλεαντ και να ανέβει στην εξουσία. Η Τζουν, ο Λουκ και η Μόιρα πολεμούν το Γκίλεαντ από απόσταση καθώς συνεχίζουν την αποστολή τους να σώσουν και να επανενωθούν με τη Χάνα".

Στη σειρά παίζουν οι: Elisabeth Moss, Bradley Whitford, Yvonne Strahovski, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel, και Sam Jaeger.

Η 5η σεζόν του The Handmaid's Tale θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου μέσα από το Hulu. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer.