Star Wars: Τί γίνεται με τα γυρίσματα της σειράς "Ahsoka";

H Rosario Dawson ενημερώνει τους fans για την πορεία του
06 Σεπτεμβρίου 2022 19:20
Star Wars: Τί γίνεται με τα γυρίσματα της σειράς "Ahsoka";

Τι γίνεται με τα γυρίσματα της σειράς Ahsoka; Αυτό είναι ένα ερώτημα που καίει τους fans του Star Wars καθώς παρόλο που θα κυκλοφορήσει εντός του 2023, δεν έχουμε δει ούτε ένα δείγμα από τη σειρά. 

Η πρωταγωνίστρια Rosario Dawson βγήκε μπροστά για να δώσει μια πολυπόθητη ενημέρωση σχετικά με την πορεία των γυρισμάτων. Χαρακτηριστικά είπε, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο ScreenRant, πως ακόμη βρίσκονται στο πλατό και γυρίζουν σκηνές: 

"Ναι, εξακολουθούμε να το γυρίζουμε αυτή τη στιγμή. Μας απομένουν μόνο δύο μήνες. Πηγαίνει πολύ καλά. Είναι πραγματικά καταπληκτικό να μαθαίνω πολεμικές τέχνες στα 40 μου. [γελάει] Είναι σούπερ καταπληκτικό και δεν χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη πολύ ελαφρά τη καρδία.

Για την ιστορία η επόμενη Star Wars σειρά στο πρόγραμμα του Disney Plus είναι το "ANDOR" που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου. 

Μέχρι τώρα το μόνο που ξέρουμε επίσημα είναι τα μέλη του cast του και εκτός της Rosario Dawson ως Ahsoka θα παίξουν οι Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Natasha Liu Bordizzo, ενώ εν μέσω του Star Wars Celebration 2022 επιβεβαιώθηκε πως θα δούμε τις live-action βερσιόν τόσο του Jedi Ezra Bridger όσο και της Hera Syndulla -χαρακτήρες που γνωρίσαμε μέσα από το animated σόου, Star Wars: Rebels.

Και ο Hayden Christensen εικάζεται ότι θα εμφανιστεί ως Darth Vader, λόγω του ότι ήταν η Padawan του στο "The Clone Wars". 

Το Ahsoka θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2023 στο Disney+.