House of the Dragon: Δείτε το trailer του 4ου επεισοδίου

Αναμέτρηση Targaryen vs Targaryen!
05 Σεπτεμβρίου 2022 20:55
House of the Dragon: Δείτε το trailer του 4ου επεισοδίου

SPOILERS για το 3ο-4ο επεισόδιο του House of the Dragon


Τo HBO έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για το 4o επεισόδιο του House of the Dragon, το οποίο κλείνει το μάτι στον επικείμενο εμφύλιο των Targaryen. 

Τα αίματα έχουν ανάψει μεταξύ του βασιλιά Viserys Targaryen, του αδερφού του Daemon και της Rhaenyra, καθώς οι λίγες σκηνές κάνουν tease για έντονη κλιμάκωση της διαμάχης τους. 

Δείτε το trailer του 4ου επεισοδίου του House of the Dragon: 

Ήδη το "House of the Dragon" έχει ανανεωθεί για 2η σεζόν, όπως σας ενημερώσαμε. Η 1η σεζόν θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια με το τελευταίο να προβάλλεται στις 23 Οκτωβρίου

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την γκάφα που εντοπίστηκε στο 3ο επεισόδιο της prequel σειράς του Game of Thrones. 

Λίγα λόγια για το House of the Dragon:

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο θα μεταφερθούμε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire", εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες το HBO προλογίζει τη σειρά και θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Tη δημιουργία του υπογράφουν οι George R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal, μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik, εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών. Το House of the Dragon θα αποτελείται από 10 επεισόδια, τουλάχιστον για την πρώτη σεζόν του.

Τις εντυπώσεις μας από την πρεμιέρα του House of the Dragon, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ