Η Marvel αναγνώρισε ένα μεγάλο plot hole του MCU χάρη στο νέο επεισόδιο της She-Hulk

H Jennifer Walters ξεκαθάρισε με ένα easter egg την "τρύπα" του Eternals
25 Αυγούστου 2022 23:32
Η Marvel αναγνώρισε ένα μεγάλο plot hole του MCU χάρη στο νέο επεισόδιο της She-Hulk

Ακολουθούν SPOILERS για το 2ο επεισόδιο της She-Hulk


Τον τελευταίο καιρό οι fans του MCU είχαν προβεί σε κάποια παράπονα στα social media που περισσότερο σαν πειράγματα ήταν για ένα plot hole που εντοπίστηκε.

Βλέπετε στο φινάλε του Eternals, ένας ολόκληρος Celestial βρίσκεται μισοθαμμένος στη Γη κάτι που προφανώς φαίνεται μέχρι και από το διάστημα. Το γεγονός αυτό όμως δεν είχε αναγνωρισθεί από καμιά ταινία ή σειρά της Marvel Studios, όσο εξόφθαλμο κι αν ήταν το γεγονός ότι ο Tiamut προεξέχει από τη Γη. 

Φυσικά αυτό έγινε αφορμή για να ξεσπάσουν δεκάδες memes και χιουμοριστικά tweets.

Τελικά, το She-Hulk: Attorney At Law "είδε" το λάθος και είπε να το διακωμωδήσει με το δικό του στιλ, τοποθετώντας ένα κατάλληλο easter egg διόλου τυχαία. Στο 2ο επεισόδιο της σειράς με την Tatiana Maslany, η χαρακτήρας της Jennifer Walters ψάχνοντας για δουλειά στο laptop της πέρασε από μια διαφήμιση. 

Οι αετομάτιδες fans της Marvel είδανε ότι πρόκειται για ένα άρθρο με τίτλο "Why there is a giant statue of a man sticking out of the ocean” που φυσικά παραπέμπει στον Tiamut.

Αν και πρόκειται για ένα σεναριακό στοιχείο που δεν παίζει κανένα σημαντικό ρόλο στα ευρύτερα γεγονότα του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, το ότι αναφέρθηκε έστω και έτσι θα πρέπει να έφερε ανακούφιση σε πολλούς fans. 

Το She-Hulk: Attorney At Law είναι διαθέσιμο στο Disney+ με νέο επεισόδιο κάθε Πέμπτη.