Ο “The Weeknd” παίζει σε μία αρρωστημένη σειρά του HBO από τον δημιουργό του Euphoria

Σύντομα στις οθόνες σας όπως λέει το HBO
21 Αυγούστου 2022 17:43
Ο “The Weeknd” παίζει σε μία αρρωστημένη σειρά του HBO από τον δημιουργό του Euphoria

To ΗΒΟ έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο teaser και αρκετό φωτογραφικό υλικό από το "The Idol" τη νέα πολυαναμενόμενη σειρά που υπογράφει ο The Weeknd μαζί με τον Sam Levinson, δημιουργός του "Euphoria".

Η σειρά είναι ιδιαίτερη και το νέο βίντεο το επιβεβαιώνει αυτό, ενώ παράλληλα παίρνουμε μια γεύση από τους κεντρικούς χαρακτήρες, αλλά και από τον φανερά αλλαγμένο The Weeknd (Abel Tesfaye).

Η λεζάντα ενός παλιότερου trailer έγραφε τα εξής:

"από τα αρρωστημένα και στριμμένα μυαλά των Abel και Sam Levinson"

Η πλοκή της σειράς τοποθετεί σαν κεντρικό πρόσωπο την ανερχόμενη ποπ σταρ της Lily Rose Depp, στο μονοπάτι ενός guru αυτοβελτίωσης (Abel "The Weeknd" Tesfaye), όπου αρχίζουν να της συμβαίνουν επικίνδυνα και δελεαστικά απόκρυφα σκηνικά.

Στη σειρά παίζουν επίσης οι: Debby Ryan, Troye Sivan, Steve Zissis, Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Elizabeth Berkley Lauren, Nico Hiraga, Anne Heche, Rachel Sennot, Hari Nef και η Jennie, ιδρύτρια του γκρουπ, Blackpink.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω παραγωγή πέρασε από χίλια κύματα για να έρθει σε αυτή τη μορφή. Κανονικά θα ξεκινούσε γυρίσματα τον Νοέμβριο του 2021 όμως αρκετές δημιουργικές διαφωνίες του The Weeknd για την κατεύθυνση της σειράς και μερικές αποχωρήσεις σκηνοθετών και ηθοποιών, καθυστέρησαν την παραγωγή, η οποία γυρίστηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Το The Idol θα κάνει πρεμιέρα «σύντομα» στο HBO Max. Παρακολουθήστε το νέο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.