Hulk και She-Hulk σχολιάζουν τη σεξουαλική ζωή του Captain America (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νέο “κλιπάκι” από τη σειρά She-Hulk: Attorney at Law
13 Αυγούστου 2022 12:52
Hulk και She-Hulk σχολιάζουν τη σεξουαλική ζωή του Captain America (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Marvel συνεχίζει την προώθηση του She-Hulk: Attorney at Law και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ακόμη ένα διαφημιστικό βίντεο από τη σειρά. Σε αυτό το βίντεο, ωστόσο, βλέπουμε τους Hulk (Mark Ruffalo) και She-Hulk (Tatiana Maslany) μέσα στο αυτοκίνητο, στο οποίο συμβαίνουν…διάφορα!

Συγκεκριμένα, στο νέο διαφημιστικό βίντεο οι δύο κεντρικοί χαρακτήρες της σειράς μιλούν για τη σεξουαλική ζωή του…Steve Rogers aka Captain America. Ναι, καλά διαβάσατε. Η Jennifer Walters της Tainiana Maslany φαίνεται πως έχει πολλές απορίες για τον χαρακτήρα, τον οποίο φυσικά γνωρίζει πολύ καλά ο Bruce Banner και ακολουθεί μία συζήτηση αρκετά akward. Ωστόσο, προς το τέλος του κλιπ βλέπουμε να τρακάρουν και να πέφτουν σε ένα γκρεμό.

Δείτε το κλιπ παρακάτω:

Το She-Hulk περιγράφεται σαν μια κωμική σειρά με τον Bruce Banner (Mark Ruffalo) να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters, όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος όπου, μαντέψτε, λαμβάνει και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany παίζει την Walters, μια δικηγόρο που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry, ενώ θα εμφανιστεί και ο Benedict Wong από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Το She-Hulk: Attorney at Law θα κάνει πρεμιέρα πλέον στις 18 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+.