Μάθαμε για την επιστροφή του Punisher στο MCU από εκεί που δεν το περιμέναμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η "γκάφα" της Rosario Dawson πρόδωσε πως ο Jon Bernthal θα υποδυθεί ξανά τον Frank Castle
08 Αυγούστου 2022 13:28
Μάθαμε για την επιστροφή του Punisher στο MCU από εκεί που δεν το περιμέναμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλες οι σειρές Netflix/Marvel μετακόμισαν εδώ και καιρό στο Disney+ και σιγά-σιγά ήταν αναμενόμενο ότι θα εισάγονται επίσημα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios. Η αρχή έγινε με τον Matt Murdock του Charlie Cox στο "Spider-Man: No Way Home", τον οποίο θα τον ξαναδούμε σίγουρα στο επερχόμενο σόου "She-Hulk: Attorney at Law" αλλά και στη σειρά "Echo", μαζί με τον Kingpin του Vincent D'Onofrio

Όμως τι γίνεται με τους υπόλοιπους "Defenders" της Νέας Υόρκης; Έχουν ακουστεί φήμες για την Jessica Jones και τώρα έχουμε μια νέα "διαρροή" για τον Punisher. 

Στην προκειμένη επιβεβαιώθηκε από εκεί που δεν το περιμέναμε η επιστροφή του Jon Bernthal στο ρόλο του Frank Castle. Συγκεκριμένα, η Rosario Dawson, που συμμετείχε τόσο στο Daredevil όσο και στο "Luke Cage" επί εποχής Netflix, αποκάλυψε ότι "μόλις χθες έμαθα ότι ο Punisher επιστρέφει". 

Πριν προλάβουν οι snipers του Kevin Feige να στραφούν πάνω της συνέχισε λέγοντας: 

Δεν έχω ακούσει για αυτή την ανακοίνωση αλλά μόλις χθες έμαθα ότι επανέρχεται ο Punisher. Οπότε αυτή είναι η δεύτερή μου ευκαιρία επειδή ήταν η μοναδική από εκείνες τις σειρές που δεν συμμετείχα και λατρεύω τον Jon Bernthal. 

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Rosario Dawson: 

 

Ωστόσο, η Dawson, που αυτόν τον καιρό γυρίζει τη σειρά "Ahsoka" για το σύμπαν του Star Wars στο Disney+, δεν ήταν ξεκάθαρη ως προς το εάν εννοείς για μια νέα reboot σειρά του The Punisher, όπως το "Daredevil: Born Again" ή εάν πρόκειται για μια cameo επιστροφή του. 

Δεν γνωρίζουμε βέβαια εάν είχε επιπτώσεις αυτή η...γκάφα της Dawson πριν κάποια σχετική επίσημη ανακοίνωση από τη Marvel Studios. 

Πάντως, το D23 Expo event θα διεξαχθεί μεταξύ 9-11 Σεπτεμβρίου και εκεί αναμένονται σημαντικές και μεγάλες ανακοινώσεις για το μέλλον του MCU και όχι μόνο.