Χαμός θα γίνει στο She-Hulk του Disney Plus και αυτό φαίνεται στο νέο trailer  

Παίρνουμε και μια μικρή γεύση από τον Daredevil

Χαμός θα γίνει στο She-Hulk του Disney Plus και αυτό φαίνεται στο νέο trailer

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι να κάνει ντεμπούτο το She-Hulk: Attorney at Law στο Disney Plus και η Marvel συνεχίζει την προώθησή του. Συγκεκριμένα, η εταιρίας μάς λέει ότι η Jennifer Walters είναι η νέα ηρωίδα του MCU και έρχεται με άγριες διαθέσεις!

Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το νέο βίντεο με την ονομασία “Super Hero” που θα δείτε και εσείς παρακάτω. Σε αυτό παίρνουμε μια καλύτερη γεύση από την She-Hulk, η οποία τα βάζει με όλους και με όλα, ενώ παράλληλα ασκεί και το επάγγελμα της δικηγόρου. Μάλιστα, σε αυτό το trailer θα δείτε και καλύτερα και την επιστροφή του Daredevil του Charlie Cox.

Το She-Hulk περιγράφεται σαν μια κωμική σειρά με τον Bruce Banner (Mark Ruffalo) να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters, όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος όπου, μαντέψτε, λαμβάνει και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany παίζει την Walters, μια δικηγόρο που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry, ενώ θα εμφανιστεί και ο Benedict Wong από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Το She-Hulk: Attorney at Law θα κάνει πρεμιέρα πλέον στις 18 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.