Μέχρι και γραφεία πετάει η Tatiana Maslany στο νέο βίντεο του She-Hulk: Attorney at Law  

“Τι άλλο μπορεί να κάνει η She-Hulk;”

Μέχρι και γραφεία πετάει η Tatiana Maslany στο νέο βίντεο του She-Hulk: Attorney at Law

Η Marvel συνεχίζει την προώθηση του She-Hulk: Attorney at Law, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney Plus σε μερικές εβδομάδες. Έτσι, πριν από λίγα λεπτά έδωσε ακόμη ένα διαφημιστικό βίντεο στα φώτα της δημοσιότητας, με την ονομασία “Balance”.

Η She-Hulk της Tatiana Maslany πρόκειται να φέρει την ισορροπία με αυτή τη σειρά και στο νέο βίντεο την βλέπουμε μέχρι και στην αίθουσα δικαστηρίου να πετάει ένα ολόκληρο…γραφείο!

Το She-Hulk περιγράφεται σαν μια κωμική σειρά με τον Bruce Banner (Mark Ruffalo) να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters, όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος όπου, μαντέψτε, λαμβάνει και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany παίζει την Jennifer Walters, μια δικηγόρο που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry, ενώ θα εμφανιστεί και ο Benedict Wong από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

To νεότερο trailer, ωστόσο, επιβεβαίωσε την επιστροφή του Daredevil του Charlie Cox, ύστερα από την πρώτη του εμφάνιση στο MCU στο Spider-Man: No Way Home.

Το She-Hulk: Attorney at Law θα κάνει πρεμιέρα πλέον στις 18 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+. Παρακολουθήστε το νέο διαφημιστικό παρακάτω.