Andor: Μάθαμε σε πόσες σεζόν θα ολοκληρωθεί η prequel Star Wars σειρά του Rogue One

Ο δημιουργός και σεναριογράφος Tony Gilroy αποκαλύπτει για τη νέα σειρά του Star Wars
04 Αυγούστου 2022 10:53
Andor: Μάθαμε σε πόσες σεζόν θα ολοκληρωθεί η prequel Star Wars σειρά του Rogue One

Για το ANDOR, τη νέα σειρά του Star Wars στο Disney Plus γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα μεγάλο πλάνο γύρω από την πλοκή της και πως σίγουρα θα αποτελείται από δύο σεζόν. 

Τελικά, ο δημιουργός, showrunner και σεναριογράφος της σειράς, Tony Gilroy αποκάλυψε από πόσες σεζόν θα αποτελείται. Μιλώντας το ψηφιακό TCA press tour του Disney+, ο Gilroy αποκάλυψε ότι το Star Wars: Andor θα ολοκληρωθεί στην 2η σεζόν, με τις τελευταίες του σκηνές μάλιστα να οδηγούν ακριβώς στην αρχή της ταινίας Rogue One: A Star Wars Story

"Θα καλύψουμε τον πρώτο χρόνο στα πρώτα 12 επεισόδια, τα οποία έχουμε ολοκληρώσει και μάλιστα τελειώνουμε το μοντάζ στο τελευταίο επεισόδιο αύριο. Θα γυρίσουμε ακόμη 12 επεισόδια τον Νοέμβριο και τα έχουμε οργανώσει σε σετ των τριών...όπου το κάθε ένα θα μας φέρνει κάθε χρόνο και πιο κοντά στο φινάλε" είπε ο Gilroy καθώς το κάθε σετ επεισοδίων της 2ης σεζόν θα προχωράει ανά χρόνο, την πενταετής ιστορία του Cassian Andor του Diego Luna. 

Για την ιστορία, ήδη γνωρίζουμε πως η 1η σεζόν, αλλά και η 2η σεζόν του Andor που έχει ήδη επιβεβαιωθεί θα αποτελούνται από 12 επεισόδια -τα περισσότερα από κάθε άλλη live-action Star Wars σειρά μέχρι σήμερα. Τη σκηνοθεσία του Andor έχει αναλάβει κυρίως ο Toby Haynes, μαζί με τους Ben Caron και Susanna White. 

Το Andor υπόσχεται να εξερευνήσει μια νέα προοπτική του σύμπαντος, εστιάζοντας στο ταξίδι του Cassian, ο οποίος θα ανακαλύψει τη διαφορά που μπορεί να κάνει. Η σειρά θα παρουσιάζει την ιστορία της εκρηκτικής εξέγερσης κατά της Αυτοκρατορίας και τον τρόπο με τον οποίο αναμίχθηκαν διάφοροι άνθρωποι και πλανήτες. Πρόκειται για μια περίοδο του λατρεμένου σύμπαντος γεμάτη κινδύνους, εξαπάτηση και ίντριγκα, με τον Cassian να κάνει τα πρώτα του βήματα στο μονοπάτι που προορίζεται να τον μετατρέψει σε ήρωα της επανάστασης.

Παράλληλα, εκτός του Luna που γνωρίζουμε ότι θα υποδυθεί τον χαρακτήρα του από το "Rogue One", τον κατάσκοπο Cassian Andor, το καστ θα πλαισιώσουν επίσης οι Stellan Skarsgard (Dune), Adria Arjona (Morbius), Fiona Shaw (Killing Eve), Denise Gough (Monday, Flux Gourmet), Kyle Soller (Poldark), και Robert Emms (Chernobyl). Τέλος, την επιστροφή τους από τους ρόλους τους στο Rogue One θα κάνουν επίσης και οι Forest Whitaker (Saw Gerrera) και Ben Mendelsohn (Orson Krennic).

Το ANDOR θα κάνει πρεμιέρα λίγο αργότερα από τις 31 Αυγούστου που ήταν αρχικά και πλέον αναμένεται στις 21 Σεπτεμβρίου στο Disney+, με τριπλό επεισόδιο.