Νέα μέρα προβολής για το She-Hulk: Attorney At Law από το πουθενά (BINTEO)

Και ίσως να αλλάζει το slot του MCU γενικότερα στο Disney+
03 Αυγούστου 2022 19:59
Νέα μέρα προβολής για το She-Hulk: Attorney At Law από το πουθενά (BINTEO)

Από το πουθενά και με μόλις δύο εβδομάδες να απομένουν για την πρεμιέρα, η Marvel Studios αποφάσισε να αλλάξει την ημερομηνία προβολής του "She-Hulk: Attorney At Law", καθυστερώντας την ουσιαστικά για...μια μέρα. 

Έτσι αντί για την Τετάρτη 17 Αυγούστου, η νεότερη σειρά του MCU στο Disney+ θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 18 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε από ένα νέο teaser trailer. Επομένως, κάθε επόμενο επεισόδιο από τα 9 συνολικά που θα απαρτίζεται θα κυκλοφορούν κάθε Πέμπτη. 

Tώρα εάν και οι επόμενες σειρές της Marvel Studios αλλάξουν ημέρα προβολής στο Disney Plus από την καθιερωμένη Τετάρτη, είναι ένα ενδεχόμενο που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί. 

Δείτε το νέο teaser ημερομηνίας της She-Hulk: 

Το She-Hulk περιγράφεται σαν μια κωμική σειρά με τον Bruce Banner (Mark Ruffalo) να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters, όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος όπου, μαντέψτε, λαμβάνει και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany παίζει την Jennifer Walters, μια δικηγόρο που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry, ενώ θα εμφανιστεί και ο Benedict Wong από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

To νεότερο trailer, ωστόσο, επιβεβαίωσε την επιστροφή του Daredevil του Charlie Cox, ύστερα από την πρώτη του εμφάνιση στο MCU στο Spider-Man: No Way Home

Το She-Hulk: Attorney at Law θα κάνει πρεμιέρα πλέον στις 18 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+