Μάθαμε πότε αρχίζουν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Alien του FX

Η οποία μάλλον δε θα προλάβει το αρχικό χρονοδιάγραμμα
03 Αυγούστου 2022 15:41
Μάθαμε πότε αρχίζουν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Alien του FX

To αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FX, το οποίο ανήκει στη Disney μέσω της FX Networks, έσπασε τη σιωπή του σχετικά με την τηλεοπτική σειρά Alien και μερικά ακόμη projects που ετοιμάζει.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το αφεντικό της FX John Landgraf, γνωστοποίησε πως τα γυρίσματα του σόου που θα βασίζεται στο θρυλικό sci-fi franchise θα ξεκινήσουν τελικά τον επόμενο χρόνο. Σε αυτό σημείο αξίζει να σημειωθεί πως προηγουμένως ο Landgraf είχε δηλώσει πως η σειρά ενδέχεται να κάνει πρεμιέρα εντός του 2023.

Πλέον αυτό το σενάριο μοιάζει λιγότερο πιθανό, αφού αν τα γυρίσματα ξεκινήσουν του χρόνου και αναλογιστούμε και τον χρόνο που χρειάζεται το post-production, δηλαδή το μοντάζ, για μια τέτοιου είδους σειρά, μάλλον το 2024 ακούγεται πιο ρεαλιστικό.

Να σας υπενθυμίσουμε πως η σειρά θα είναι η πρώτη ιστορία του Alien franchise που θα διαδραματίζεται στη Γη και θα συνδυάζει τον τρόμο της αρχικής ταινίας του 1979 με τη δράση του sequel, του Aliens του 1986, το οποίο σκηνοθέτησε ο James Cameron. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ridley Scott θα είναι παραγωγός μέσω της εταιρείας του Scott Free.

Τέλος, έχει επίσης αποκαλυφθεί πως η σειρά Alien θα διαδραματίζεται πριν εμφανιστεί ο χαρακτήρας της Ripley, η οποία δε θα συμμετέχει στο εγχείρημα, όπως και κανένας από τους μέχρι τώρα γνωστούς χαρακτήρες, φυσικά εκτός από το ίδιο το Alien.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλά περισσότερα, ωστόσο για όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν σχετικά με τη σειρά Alien μπορείτε να βρείτε όλα τα σχετικά δημοσιεύματα του Unboxholics.com πατώντας εδώ.