Breaking Bad: Δείτε τα αγάλματα των Walt και Jesse που στήθηκαν στην Αλμπουκέρκη! (ΦΩΤΟ)

Οι χαρακτήρες των Bryan Cranston και Aaron Paul τιμήθηκαν από την πόλη τους
30 Ιουλίου 2022 09:43
Breaking Bad: Δείτε τα αγάλματα των Walt και Jesse που στήθηκαν στην Αλμπουκέρκη! (ΦΩΤΟ)

Πριν μερικές εβδομάδες είχαμε μάθει πως οι Walter White και Jesse Pinkman του Breaking Bad θα γίνουν αγάλματα στην πόλη της Αλμπουκέρκης.

Τα αγάλματα του καθηγητή χημείας που μετατράπηκε σε βαρόνο ναρκωτικών, Walter White aka Heisenberg του Bryan Cranston και του συνεργάτη του Jesse Pinkman του Aaron Paul, αποκαλύφθηκαν σε όλο τους το μεγαλείο στο εκθεσιακό κέντρο του Αλμπουκέρκη. 

Στη λαμπρή τελετή παρέστησαν επίσης ο Dean Norris που υποδύθηκε τον Hank Schrader στο Breaking Bad, μαζί με τους δημιουργούς του Breaking Bad, Peter Gould και Vince Gilligan. Δεν έλειψαν όμως και οι ηθοποιοί του Better Call Saul καθώς το παρών έδωσαν οι Rhea Seehorn, Michael Mando και Patrick Fabian στην αποκάλυψη των αγαλμάτων. 

Τα αγάλματα κατασκεύασε ο γλύπτης Trevor Grove και ζυγίζουν μαζί πάνω από 280 κιλά. Φυσικά οι Aaron Paul και Bryan Cranston φωτογραφήθηκαν πλάι στους...εαυτούς τους. Η τιμή αυτή από την πόλη της Αλμπουκέρκης δεν είναι τυχαία καθώς το σύμπαν του Breaking Bad έχει αποφέρει πάνω από $385 εκατ. σε έσοδα για την πολιτεία του Νέου Μεξικού. 

Δείτε φωτογραφίες με τα αγάλματα των Walt και Jesse του Breaking Bad: 

Στα τελευταία επεισόδια του Better Call Saul, εδώ και καιρό γνωρίζουμε από επίσημα χείλη, ότι οι Bryan Cranston και Aaron Paul θα επιστρέψουν για μια ακόμη φορά στους ρόλους των Jesse και Heisenberg, αν και μυστήριο ακόμη αποτελεί το "γιατί και πώς"