Επιστροφή Walt και Jesse στο Better Call Saul: "Καμία fan θεωρία δεν έχει μαντέψει πως γίνεται"

Η μεγάλη επιστροφή των πρωταγωνιστών του Breaking Bad θα ξαφνιάσει τους πάντες
30 Ιουνίου 2022 10:51
Επιστροφή Walt και Jesse στο Better Call Saul: "Καμία fan θεωρία δεν έχει μαντέψει πως γίνεται"

Από τότε που κυκλοφόρησε επίσημα η είδηση πως οι Jesse Pinkman και Walter White των Aaron Paul και Bryan Cranston από το Breaking Bad, θα εμφανιστούν στο φινάλε του Better Call Saul, που θα δέσει ουσιαστικά τα timelines των δύο σειρών, οι fans έχουν βαλθεί να βρίσκουν θεωρίες για το πώς θα γίνει η επιστροφή τους. 

Ο showrunner και συνδημιουργός της σειράς, Peter Gould, μίλησε στο Entertainment Weekly και έκανε μια δήλωση που θα τρέλανε όλους όσους κατασκευάζουν σενάρια και θεωρίες ως προς το πώς θα επιστρέψει το δίδυμο του Breaking Bad. Ουσιαστικά δήλωσε ότι ούτε μια θεωρία των fans δεν έχει φτάσει καν κοντά στο να προβλέψει τον τρόπο της επιστροφής τους: 

Έχω ακούσει διάφορες θεωρίες για το πώς θα συμβεί και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι ούτε μια από αυτές που έχω ακούσει δεν φτάνει κοντά στο πώς πραγματικά γίνεται. 

Μάλιστα προσθέτει ο Gould λέγοντας ότι "νομίζω ότι ο τρόπος που θα τους δείτε και πότε θα τους δείτε δε θα είναι απαραίτητα αυτό που περιμένετε", κλείνοντας περισσότερο το μάτι στους fans και τις προσδοκίες τους. Αναμφίβολα πρόκειται άλλωστε για τις επιστροφές χαρακτήρων του σύμπαντος του Breaking Bad που οι fans περίμεναν από την 1η σεζόν του Better Call Saul:

"Σαφώς ο εύκολος δρόμος θα ήταν να εμφανίζονταν στην 1η σεζόν για να ξεκινήσει δυνατά η σειρά. Θεωρώ πως ο τρόπος που εμφανίζονται εξυπηρετεί την ιστορία του Jimmy McGill και της Kim Wexler και του Mike Ehrmantraut. Ελπίζω να συμφωνήσετε όταν το δείτε." είπε ο Gould. 

Στο Better Call Saul παίζουν οι: Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Giancarlo Esposito, Jonathan Banks, Patrick Fabian, Michael Mando, Mark Margolis, Tony Dalton. 

Το Β' Μέρος της 6ης και τελευταίας σεζόν του Better Call Saul θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου, με τα επεισόδια να γίνονται διαθέσιμα στο ελληνικό Netflix