Η σειρά του Interview with the Vampire του AMC έχει επιτέλους trailer!

Η πρώτη τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου
24 Ιουλίου 2022 17:03
Η σειρά του Interview with the Vampire του AMC έχει επιτέλους trailer!

Το AMC έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer από την τηλεοπτική σειρά Interview with the Vampire, το οποίο θα είναι φυσικά βασισμένο στο βιβλίο της Anne Rice. Σε περίπτωση που σας θυμίζει κάτι το όνομα της σειράς, είναι επειδή είχε κυκλοφορήσει παλιότερα το “Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα”, το στους κινηματογράφους με τους Tom Cruise, Brad Pitt, Antonio Banderas και άλλους.

Στη σειρά θα δούμε τον Jacob Anderson του Game of Thrones, ως τον Louis de Pointe du Lac, τον Sam Reid ως τον Lestat de Lioncourt, καθώς και τους Eric Bogosian, Chris Stack, Kalyne Coleman, Victoria Harris, Rachel Alana Handler, Jeff Pope, River Olden, Rudy Eisenzopf, Paris Turner, Peyton Turner, Cynthia Bailey και άλλους.

Ακολουθεί η σύνοψη του AMC:

To Interview With The Vampire ακολουθεί την επική ιστορία του Louis de Pointe για την αγάπη, το αίμα και τους κινδύνους της αθανασίας, όπως τα είπε στον δημοσιογράφο Daniel Molloy.

Πρόκειται για την πρώτη απόπειρα και μεταφορά του βιβλίου στη μικρή οθόνη μετά τις ταινίες και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου, με τα πρώτα δύο επεισόδια.