Wheel of Time: Ακόμη δεν ήρθε η 2η σεζόν και επιστρέφει για 3η σεζόν

Ο τροχός θα συνεχίσει να γυρνά για πολύ καιρό ακόμα
22 Ιουλίου 2022 12:22
Wheel of Time: Ακόμη δεν ήρθε η 2η σεζόν και επιστρέφει για 3η σεζόν

Εν μέσω της San Diego Comic-Con 2022, η Amazon ανακοίνωσε πως ανανεώνει το The Wheel of Time για μια ακόμη σεζόν πριν καν προβληθεί η 2η σεζόν, για την οποία δεν γνωρίζουμε ούτε πότε θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία Prime Video. 

Ωστόσο, η 3η σεζόν του The Wheel of Time είναι εξασφαλισμένη από τώρα και έτσι ο τροχός του χρόνου θα συνεχίσει να γυρνά για καιρό ακόμη. Μάθαμε επίσης ότι η 3η σεζόν θα διασκευάσει τηλεοπτικά το The Shadow Rising, που είναι το τέταρτο βιβλίο της σειράς. Παράλληλα δημοσίευσε και ένα behind the scenes video με σκηνές γυρισμάτων από τη 2η σεζόν, όπου θα πάρετε μια γεύση από τα πολλά πλατό που κατασκευάστηκαν για χάρη της. 

Δείτε το BTS βίντεο από τη 2η σεζόν: 

Tα γυρίσματα της 2ης σεζόν έλαβαν χώρα σε πολλά μέρη του κόσμου όπως το Μαρόκο και την Πράγα. Η high-fantasy υπερπαραγωγή της Amazon βασίζεται στα μυθιστορήματα του Robert Jordan και ακολουθούν τις περιπέτειες της Moiraine (Rosamund Pike) και του Lan καθώς αναζητούν τον Dragon Reborn, έναν μάγο τόσο ισχυρό που είτε θα σώσει τον κόσμο από τον Dark One είτε θα τον καταστρέψει ο ίδιος, όπως ορίζει η προφητεία. 

Επίσης πρωταγωνιστούν οι: Josha Stradowski ως Rand al'Thor, Marcus Rutherford ως Perrin Aybare, Zoë Robins ως Nynaeve al'Meara. 

Ακόμη είναι άγνωστο το πότε θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν του Wheel of Time στο Amazon Prime Video για αυτό μείνετε συντονισμένοι.