She-Hulk: Η νέα σειρά της Marvel στο Disney Plus θα έχει λιγάκι διαφορετική διανομή

Τον Αύγουστο η πρεμιέρα του νεότερου σόου του MCU
21 Ιουλίου 2022 13:42
She-Hulk: Η νέα σειρά της Marvel στο Disney Plus θα έχει λιγάκι διαφορετική διανομή

Το She-Hulk: Attorney at Law είναι η επόμενη σειρά του MCU που θα έρθει μέσα από το Disney+ και καθώς κοντεύει η πρεμιέρα του, μάθαμε μια ακόμη πληροφορία. 

Η σειρά με την She-Hulk της Tatiana Maslany θα αποτελείται από εννέα επεισόδια, όπως το WandaVision, ωστόσο η σειρά με την Elizabeth Olsen είχε κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Disney θα γνωρίσουμε τη She-Hulk με ένα επεισόδιο ανήμερα της πρεμιέρας στις 17 Αυγούστου. 

Κάτι που σημαίνει ότι η σειρά θα προβάλλεται για αρκετό καιρό στην υπηρεσία και συγκεκριμένα μέχρι τις 12 Οκτωβρίου που θα προβληθεί το τελευταίο. Μέχρι στιγμής μόνο το Hawkeye και το WandaVision είναι οι σειρές της Marvel Studios που έχουν κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο. 

Το She-Hulk περιγράφεται σαν μια κωμική σειρά με τον Bruce Banner (Mark Ruffalo) να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters, όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος όπου, μαντέψτε, λαμβάνει και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany παίζει την Jennifer Walters, μια δικηγόρο που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry, ενώ θα εμφανιστεί και ο Benedict Wong από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Το She-Hulk: Attorney at Law θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+