Η νέα Star Wars σειρά, Skeleton Crew, είναι ακριβότερη από το The Mandalorian

Επενδύει αρκετά η Lucasfilm στη νέα σειρά του Star Wars με τον Jude Law
20 Ιουλίου 2022 23:46
Η νέα Star Wars σειρά, Skeleton Crew, είναι ακριβότερη από το The Mandalorian

Το σύμπαν του Star Wars ετοιμάζει μια ακόμη σειρά για τους fans του στο Disney Plus, η οποία θα θυμίζει κάτι από "Stranger Things". Ο λόγος για το Star Wars: Skeleton Crew στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Jude Law, που πρόσφατα τον είδαμε ως Albus Dumbledore στo Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Η λιτή ανακοίνωση της σειράς στο Star Wars Celebration 2022 δεν είχε δώσει και πολλά, παρά μόνο τα απαραίτητα. Ωστόσο χάρη σε ένα νέο δημοσίευμα του The Hollywood Reporter μαθαίνουμε πως θα είναι μια από τις ακριβότερες τηλεοπτικές Star Wars παραγωγές. 

Το δημοσίευμα του κάνει λόγο πως η παραγωγή του "Skeleton Crew" αγγίζει τα $136 εκατομμύρια μόνο για την πρώτη σεζόν, ποσό το οποίο ξεπερνά αρκετά την 1η σεζόν του The Mandalorian, η οποία είχε κοστίσει γύρω στα $100 εκατομμύρια.

Τόσο είχε κοστίσει και το The Book of Boba Fett, ενώ για να έχετε μια σύγκριση, το πρόσφατο Obi-Wan Kenobi κόστισε περί τα $90 εκατομμύρια

Επιρροές από "Goonies" και '80s περιπέτειες

Ουσιαστικά πρόκειται για την επίσημη ανακοίνωση του σόου που φημολογούνταν εδώ και καιρό πως αναπτύσσεται με την κωδική ονομασία "Grammar Rodeo" και είχαμε ακούσει ότι θα θυμίζει κάτι από τις κινηματογραφικές περιπέτειες των 80s. Πράγματι, αυτό το στοιχείο επιβεβαίωσε η επικεφαλής της Lucasfilm, Kathleen Kenedy, μιλώντας στο Comicbook.com πως το "Skeleton Crew" είναι βαθύτατα εμπνευσμένο από την εμβληματική περιπέτεια ενηλικίωσης "The Goonies". 

"Ο Jon Watts ήρθε σε μένα θέλοντας να κάνει κάτι σαν τα Goonies στο Star Wars" είπε η Kennedy. Φυσικά, όπως σε κάθε Star Wars σειρά του Disney+, εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Jon Favreau και Dave Filoni

Σκηνοθέτης και δημιουργός του Star Wars: Skeleton Crew είναι ο Jon Watts, της πρόσφατης Spider-Man τριλογίας ταινιών, σε σενάριο του Christopher Ford. 

To Star Wars: Skeleton Crew θα κάνει πρεμιέρα το 2023 αποκλειστικά στο Disney+. Η 3η σεζόν του The Mandalorian θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2023 στο Disney Plus.