Bloodmoon: Τώρα ξέρουμε γιατί το HBO ακύρωσε την prequel σειρά του Games of Thrones

Το HBO είχε ξοδέψει $30 εκατομμύρια για το πρώτο επεισόδιο
20 Ιουλίου 2022 15:06
Bloodmoon: Τώρα ξέρουμε γιατί το HBO ακύρωσε την prequel σειρά του Games of Thrones

Προτού ανακοινωθεί το House of the Dragon, το επερχόμενο spin-off σόου του Game of Thrones, το HBO είχε ακόμη μία σειρά υπό ανάπτυξη. Αυτή η σειρά λεγόταν Bloodmoon και μάλιστα, είχε γυριστεί το πρώτο επεισόδιο, το οποίο κόστισε στο αμερικανικό δίκτυο $30 εκατομμύρια.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση από το THR, στην οποία μαθαίνουμε το λόγο για τον οποίο ακυρώθηκε αυτή η σειρά. Συγκεκριμένα, ο Robert Greenblatt της WarnerMedia αποκάλυψε τους λόγους γιατί δεν πήρε ποτέ το πράσινο φως η συγκεκριμένη σειρά.

Δεν περνούσε απαρατήρητο αυτό το σόου, ούτε φρικτό ήταν ούτε τίποτα. Ήταν μία πολύ καλή παραγωγή και έδειχνε εξαιρετικό. Αλλά δεν με ταξίδεψε όπως έκανε η κεντρική σειρά. Δεν είχε αυτό το βάθος και τον πλούτο που είχε το πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones.

Ο Casey Bloys του ΗΒΟ δήλωσε:

Το Bloodmoon απαιτούσε πολύ περισσότερη προσοχή. Ήταν υψηλότερος ο κίνδυνος, αλλά και η ανταμοιβή. Δεν υπήρχε τίποτα λάθος. Η ανάπτυξη όμως των πιλοτικών επεισοδίων είναι δύσκολη.

To Bloodmoon, το οποίο ανακοινώθηκε το 2018 θα διαδραματιζόταν χρόνια πριν από το Game of Thrones κατά τη διάρκεια της θρυλικής Εποχής των Ηρώων και της Αποκάλυψης γνωστή και ως “The Long Night”. Μάλιστα, ούτε ο ίδιος ο George R.R. Martin είχε δει το πρώτο επεισόδιο/πιλότο.

Ο George R.R. Martin είχε δηλώσει τα εξής:

Το Bloodmoon ήταν ένα πολύ δύσκολο έργο. Έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ πιο πρωτόγονο λαό. Δεν υπήρχαν ακόμη δράκοι.

Αυτό τον καιρό, το HBO ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή του Game of Thrones, με τη spin-off σειρά "House of the Dragon", το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου.