To Netflix έπεσε και προκάλεσε κάποιον πανικό στα social media

Οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν όλα τα λεφτά
16 Ιουλίου 2022 09:16
To Netflix έπεσε και προκάλεσε κάποιον πανικό στα social media

Το Netflix αντιμετώπιζε προβλήματα σύνδεσης χθες κυρίως στις ΗΠΑ με αποτέλεσμα να έχουν "πέσει" οι υπηρεσίες του, κάτι που προκάλεσε πανικό στους συνδρομητές του. 

Η αλήθεια είναι πως το Netflix δεν συνηθίζει να "πέφτει", πόσο μάλλον στις ΗΠΑ, επομένως οι χρήστες του έσπευσαν στα social media για να σχολιάσουν το γεγονός, είτε να ρωτήσουν τι συμβαίνει, είτε για να παρηγορηθούν με δεκάδες memes. 

Ένα από τα error μηνύματα που έβγαζε η σελίδα σε όσους προσπαθούσαν να συνδεθούν χθες μετά τις 9:15 ώρα Ελλάδος, ήταν το εξής "Error code NSES-500" πράγμα που έκανε πολλούς χρήστες να αναρωτηθούν περί τίνος πρόκειται.

Οι χρήστες παραπονέθηκαν ότι το Netflix δεν λλειτουργούσε και στη Μ. Βρετανία και στην Ινδία, όπως διαπιστώνεται από μερικά σχετικά tweets. Όπως και αν έχει οι αντιδράσεις μερικών χρηστών στο Twitter ήταν όλα τα λεφτά, επομένως απολαύστε τις: 

Υπήρξαν κάποιες εκατοντάδες αναφορές σε sites όπως το Downdetector, με τα προβλήματα λειτουργίας του Netflix να διαρκούν περίπου 30 λεπτά, έως ότου άρχισαν να σταθεροποιούνται σταδιακά. 

Tags: