Δείτε το νέο trailer του LOTR: The Rings of Power με ελληνική μεταγλώττιση

Η Amazon προσπαθεί να εμπλουτίσει το εγχώριο περιεχόμενο του καταλόγου της
15 Ιουλίου 2022 13:48
Δείτε το νέο trailer του LOTR: The Rings of Power με ελληνική μεταγλώττιση

Σας είχαμε ενημερώσει ότι το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κυκλοφορήσει με ελληνική μεταγλώττιση στο Amazon Prime Video, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τον εγχώριο κατάλογο και την υποστήριξη της αγοράς. 

Χάρη στη σελίδα του Greek Dub DB, δημοσιεύθηκε το νεότερο trailer της τηλεοπτικής prequel σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών με την ελληνική μεταγλώττιση, δίνοντας μια πρώτη γεύση από το πώς θα ακούγεται η σειρά για όσους προτιμήσουν να την παρακολουθήσουν έτσι. Ανεξαρτήτως του πως οι περισσότεροι θα το δουν το ότι υπάρχει αυτή η επιλογή είναι κάτι το θετικό, ειδικά όταν στο voice cast συναντάμε τη φωνή του θρυλικού Ντίνου Σούτη.  

Αναλυτικά τις φωνές τους δανείζουν οι: Παρή Τρίκα, Χίλντα Ηλιοπούλου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Βασίλης Μήλιος, Μιχάλης Κοιλάκος, Ντίνος Σούτης, Γιάννης Τσούτσιας

Δείτε το μεταγλωττισμένο trailer

 

Λίγα λόγια για το The Rings of Power

Η σειρά της Amazon Studios θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο και πολυπληθές cast, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που θα τον θυμάστε στον ρόλο του νεαρού Eddard Stark στην έκτη σεζόν του "Game of Thrones", τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο "Game of Thrones" στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς ακόμη.

Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Όσον αφορά την ιστορία, το Lord of the Rings: The Rings of Power θα εστιάσει στους ηρωικούς θρύλους της μυθικής ιστορίας της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας αφιέρωμα με όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, πατώντας εδώ.

Το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.